• Rurociągi będą potrzebne. Autor: steve2 [91.205.244.*]
    Tak uważam, bo z mojego obserwacji wynika że w planie pan Morawiecki ma zgazowanie węgla energetycznego do głębokości 5 km, bo tam sięgają pokłady, a więc są tylko lekko nadgryzione od góry za pomocą metod prymitywnych, niebezpiecznych, nieefektywnych i drogich. A zatem panowie... rury rurki rureczki... A wszystko po to żeby móc przesyłać to drogocenne paliwo do Międzymorza a może nawet Trójmorza które majaczy na horyzoncie. Troszkę ostatnio wywija pan Zełeński ale on odgrywa tylko epizodyczną rolę którą dostał od Putina.
    Nie sądziłem tylko że tak szybko się tu zazieleni. Kupiłem zdecydowanie za mało akcji.
  • Re: Rurociągi będą potrzebne. Autor: steve2 [91.205.244.*]
    Up
  • Re: Rurociągi będą potrzebne. Autor: ~Zly [31.61.248.*]
    Odynie jeśli to w twej mocy przybywaj, wezwij swoich potomków że skalistych grani na pomoc srodziemiu, bez was nie damy rady z fałszywymi hordami otaczającym nas ze spalonego wschodu oraz zgnilego bez kosci zachodu i najstraszniejszego czarnego poludnia z argumentem maczety. Sultan daleki pomoże poukładać nowy świat, nasz własny wspanialy europejski świat na nowo. Jeszcze jest czas budować nowe europejskie odrodzenie. Niech drzewo zapuszcza korzenie gdzie warunki pozwolą a dusza wolnych ludzi wolnych krain obudza się z dlugiej niewoli.
  • Re: Rurociągi będą potrzebne. Autor: ~Zly [31.61.248.*]
    Europa Universalis
[x]
VISTAL -9,24% 0,60 2023-10-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.