• Arkusz Autor: ~sourcerer [109.199.92.*]
    Sądząc po arkuszu to was już nie ma. Współczuję utraty kapitału.
  • Re: Arkusz Autor: ~Prezes [185.246.208.*]
    MASZ RACJĘ JESTEŚMY ZGUBIENI
  • Re: Arkusz Autor: ~Xdd [79.184.155.*]
    Rynek bardzo entuzjastycznie ocenia ciężką pracę chłopaków
  • Re: Arkusz Autor: ~ja [77.222.241.*]
    Nic dziwnego skoro ponad połowa akcjonariuszy to gimnazjaliści z kontem na dane taty, a dzieci jak to dzieci w grach patrzą na grafikę. Dosłownie jedynym argumentem przeciw grze jest "słaba grafika". Pocieszające jest to że nie są oni targetem gry i poza tym że trochę posmrodzą z powodu grafiki, to zaraz przeskoczą na inny kwiatek, o innych kolorach. Podobny przykład to uwielbiane przez dzieci tiktoki gdzie stawia się na ilość, nie zawartość, a potem taka młodzież siedzi jak zombie przed telefonami i klika w filmu na film żeby jak najwięcej wchłonąć treści o zerowej jakości.
  • Re: Arkusz Autor: ~Xddd [79.184.155.*]
    Na spokojnie, raz przegrałeś. To że musisz wyzywać innych od dzieciaków pokazuje tylko jak jako upadłeś. Grafika, animacje są do dupy, walka też. Tyle co zobaczyłem, to wygląda jak mod robiony przez studentów, coś za 300k a nie 10 baniek.
  • Re: Arkusz Autor: ~ja [77.222.241.*]
    Nazwanie kogoś dzieckiem to wyzwisko? Nie martw się smyku, dorośniesz, zaczniesz się inaczej zachowywać to ludzie zaczną brać cię na poważnie.
  • Re: Arkusz Autor: ~XDD [79.184.155.*]
    Dnia 2023-09-29 o godz. 13:09 ~ja napisał(a):
    > Nazwanie kogoś dzieckiem to wyzwisko? Nie martw się smyku, dorośniesz, zaczniesz się inaczej zachowywać to ludzie zaczną brać cię na poważnie.

No, tak:) "zachowujecie się jak dzieci" nie jest komplementem, a tak własnie tego użyłeś, wielki inwestorze:)
    Nie martw sie, będą tu jednocyfrówki jeszcze
  • Re: Arkusz Autor: ~Bacazehej [31.0.72.*]
    Niestety ma racje i sie okaze ze ty jestes dzieckurm we mgle i bedzie ci głupio i smutno brak kasy brak perspektyw tylko marzenia widac to goluskim okuem ze szmira i to taka porządna
[x]
THEDUST -9,43% 1,20 2025-09-24 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.