Dnia 2009-01-18 o godz. 12:53 ~Inwestor napisał(a):
> Proponuje zadzwonić do wróżki hahaha
Nikt na świecie nie
> posiada takiej wiedzy oprócz wróżek :)
Wiem, że opanowała ostatnio wszystkich euforia tak jakby zapomnieli że ten papier się kiwa raz w górę raz w dół. AT mówi wyraźnie -czeka nas zwała, prawdopodobnie już w poniedziałek. Krótkoterminowo osiągnęliśmy górkę, czas na zjazd na 2,70 w ciągu 3 dni. W poniedziałek powinno być zamknięcie około 3,30. Poza tym wydaje mi się ,że pęknie "balon" walutowy i złoty zacznie się umacniać co też będzie sprzyjało spadkom.
W średnim terminie (3 miesięcy) jest rzeczywiście super - immo powinno dobić do 10 zł.
Jeśli nasz rząd nie spieprzy za dużo /choćby jak z tym starżakiem w każdej f-mie, czy emeryturami pomostowymi, kiedy już obliczają, że nowa Ustawa Emerytalna będzie kosztowała budżet więcej niż poprzednia/, ...to umacnianie złotego pewne. Wynika to z wielu czynników, ale decydującym jest różnica wzrostów PKB Polski i Unii, napływających środków Unijnych, atrakcyjności zatrudnienia..itd! ...a IMMO..?? ..no cóż są przecież zasady sorkie'go,..wystarczy wyciągać wnioski! Przewidywana głęboka korekta do 2,3-2.5 miała nastąpić już w środę. Większość się pozbyła akcji, a to znaczy, że na tych "wysokich" poziomach ktoś jednak te akcje uznał za atrakcyjne i kupował. Oczywiście jeśli znajdzie się taki co sprzeda jeszcze taniej, to jeszcze chętniej kupią,...ale może jednak jak ...."wrócę z Radomia,...a się tam narazie nie wybieram"!! ...moje przewidywania to wzrosty z korektą "w locie" jak do tej pory. Ale należy wyciągać wnioski z każdego źródła, które uważacie za wiarygodne, ....a z "małpiszonów" wypada się raczej pośmiać, chociaż z obserwacji jest ich niestety więcej...co to zawsze kupują wdołkach a sprzedją na górkach i są tak "zarobieni", że śpią na kasie....ale chyba zapomogowo-pożyczkowej??!
"wrócę z Radomia,...a się tam na razie nie wybieram"!!............."śpią na kasie....ale chyba zapomogowo-pożyczkowej??! "............
...............podziwiam cię..................ale nie popieram teorii spiskowych....choć i one są barwnym wkładem w tutejszą twórczość......lecz to tylko interaktywne forum....8-)
niewiem,od dłuższego czasu trend boczny,więc pewnie spadek ,ja jutro wyrzucam 1.000.000 akcji jak zleci do 3.80 za papier i wsiadam do kolejnego pociągu...ta spółka już 200% mi dała zarobić więc nie można liczyć na większe cuda na jednej spółce tym bardziej że widzę podobny rajd na innych spółkach typu chociażby ACE ,bioton,synthos...ropczyce lub idm...pozdrawiam
teraz pora zarabiac-sam jestes ot tego specjalista na innych spolkach niz Immo, ale jestes tam swietny
mecenas
a o Biotonie na pare dni oraz Krosnie na pare dni juz nie pisze bo to epizod przy IMMO ktory da mi wzrost w tym roku do 12 zl, nie wiecej by nie stresowac.
cytat z niusa martina-dtr:
----------------------------------------------------------------------------------------
"Autor | martin-dtr [62.21.48.*]
2008-12-23 12:05
Zobacz wątki dotyczące Immoeast
Zobacz profil Immoeast
Pani Popova dała najbardziej wiarygodną i odzwierciedlającą realia spółki......serio"
---------------------------------------------------------------------------------------------------
teraz rozumie Twoje opory by wejsc w Immo.
mecenas