....nie mów hop....w/g mnie ma obecnie jednak nadal szansę dojść do poziomu o którym wspominałem wcześniej (4,85) i to bez specjalnej korekty....chyba że coś tragicznego wydarzy się wcześniej na rynkach....ta teza jest dla mnie coraz bardziej realna, widząc te nie naturalne ruchy kursu od ostatnich trzech sesji...
....pisałem onegdaj , że kurs poszybuje na 3,65/375...korekta i potem na 4,85/4,95...ale może te korekty w locie i płaskie, jednak są silniejsze i zakończymy obecne wzrosty dopiero na 4,95....kurs euro nam w tym nadzwyczaj pomaga i wtedy ruszymy się porządnie korekcić razem z rynkiem...ale to jest tylko nowa teza....możliwe również, że polecimy od poniedziałku realizując dalszy ciąg obecnej korekty...
...możliwe jest również , że w poniedz/wtorek....osiągnie te przewidywane 4,29 i wtedy poleci...
...wszystko jednak zależy od samych inwestorów, trzeba na bieżąco obserwować , by w trakcie jakiegoś ponownego wybicia, wstrzelić się znowu w sprzedaż i odkupić taniej...
...hehe....no niby to tak łatwo się o tym pisze.......
...ale nie bój nic.......już ja trzymam rękę na pulsie i jak zwykle ostrzegę zawczasu jak będzie trzeba co , jak i kiedy.....a nie jak inni .........po fakcie
hahaha wypociny,inwestorki jest bessa,jak w USA tak i w Europie.USA dzisiaj na zielono,pon.,wt.USA giełdy nieczynne,a my polecimy na północ.Pon.pęka 4 zeta a potem zobaczymy
nosem czy nie nosem, narazie wychodzi ze jednak ja mam racje a Ty od kilku dni piszesz ze juz wlasnie korekta byc powinna... zobaczymy co przyniesie poniedzialek, ja obstawiam powolny wzrost, ale spólka jest mało przewidywalna technicznie ze wzgledu na zbyt duzo zmiennych w majatku, wycenie, odpisach i zależnosciach finansowych, a poza tym ten wielki obrót to nie jest przypadek..
Tzw. "nos" czyli intuicja inwestorska jest czymś z czym rodzą się nieliczni i jest to dar nie do przecenienia...
Gratuluję wszystkim mającym "nosa", do giełdy, interesów, hazardu itd.
Ja qwa, nie mam "nosa" :-( :-))))))
przy okazji przypominam:
paragraf.7.:
Podjecie uchwaly o ......upowaznieniu Zarzadu do nabywania akcji wlasnych o lacznej wartosci nieprzekraczajacej 10% wartosci kapitalu zakladowgo Spolki....itd--to juz DZIALA.
na IMMO , przynajmniej na razie! Musi zejść trochę powietrza z tego balona , bo w przeciwnym razie rozpier....... się natychmiast ........ a jeszcze można troszkę zarobić :-)