Powiedział wtedy-"ja nic nie ukradłem". Panie Solorz w takim razie kto ukradł?
Rozumiem że transakcje portu praskiego akcji Cyfrowego Polsatu i modivo to również sukcesy zarządu któremu daje pan co roku absolutorium?
Ta sprawa trafi do sądów europejskich, pociąg ruszył.
Pan się dobrze zastanowi zanim będzie za późno.
Dnia 2023-09-28 o godz. 08:50 ~hwds napisał(a): > Powiedział wtedy-"ja nic nie ukradłem". Panie Solorz w takim razie kto ukradł? > > Rozumiem że transakcje portu praskiego akcji Cyfrowego Polsatu i modivo to również sukcesy zarządu któremu daje pan co roku absolutorium? > > Ta sprawa trafi do sądów europejskich, pociąg ruszył. > > Pan się dobrze zastanowi zanim będzie za późno.
Spokojnie, czytam, czytam, z tym że się Pan powtarzasz z tymi swoimi groźbami bez pokrycia. Ja już Panu raz, na podobne ostrzeżenia odpowiedziałem, naprawdę nie mam zamiaru się powtarzać, więc może po prostu wleję swój komentarz do Pana z końca kwietnia, bo widocznie już Pan zapomniał: Dnia 2023-04-28 o godz. 10:20 ~Zygmunt_Solorz-Żak napisał(a): > Ble Ble Ble... Panie "Jarząbek", niech Pan mi tutaj nie sugeruje że nie wysyła Pan pism do Koreańczyków, TSUE, i gdzie tam Pan sobie tylko wymyśli, bo jest to z Pana strony jakiś "akt dobrej woli" albo "daje mi Pan tym szanse na odkupienie i polubowne załatwienie sprawy". O polubownym załatwianiu spraw bredzą tylko Ci, którzy wiedzą że w bezpośredniej konfrontacji sromotnie przegrają. Pokaż więc Pan w końcu że nie rzucasz słów na wiatr i rzeczywiście jest z Pana taki "mocarz" na jakiego się Pan tutaj lansujesz i uwal mi Pan tą "atomową inwestycję" skoro twierdzi Pan że zdoła. > Od razu Panu rozwieje wątpliwości: Żadnego polubownego załatwiania z Wami spraw z mojej strony nie będzie! więc daruj Pan sobie te puste odgrażania się na forum bo wuja Pan możesz. Leć Pan lepiej do lasu i zacznij zbierać te żołędzie, to może się Pan do WZA wyrobisz.
Prawda zabolała co? heheheh Dokładnie podobnie Panu napisałem wczoraj, odgapiasz się Pan: Dnia 2023-10-10 o godz. 12:10 ~Zygmunt_Solorz-Żak napisał(a): > Odpowiedź aż na 3 komentarze i jeszcze więcej pustych frazesów. Naprawdę ogromna desperacja i strach, że para poszła w gwizdek. > Bo przecież tyle tylko Pańskiego, co sobie Pan tutaj popisze.