Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  6,01 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: Pamiętam jak Solorz przyszedł na zwza

Dnia 2023-09-28 o godz. 08:50 ~hwds napisał(a):
> Powiedział wtedy-"ja nic nie ukradłem". Panie Solorz w takim razie kto ukradł?
> > Rozumiem że transakcje portu praskiego akcji Cyfrowego Polsatu i modivo to również sukcesy zarządu któremu daje pan co roku absolutorium?
> > Ta sprawa trafi do sądów europejskich, pociąg ruszył.
> > Pan się dobrze zastanowi zanim będzie za późno.

Spokojnie, czytam, czytam, z tym że się Pan powtarzasz z tymi swoimi groźbami bez pokrycia. Ja już Panu raz, na podobne ostrzeżenia odpowiedziałem, naprawdę nie mam zamiaru się powtarzać, więc może po prostu wleję swój komentarz do Pana z końca kwietnia, bo widocznie już Pan zapomniał:
Dnia 2023-04-28 o godz. 10:20 ~Zygmunt_Solorz-Żak napisał(a):
> Ble Ble Ble... Panie "Jarząbek", niech Pan mi tutaj nie sugeruje że nie wysyła Pan pism do Koreańczyków, TSUE, i gdzie tam Pan sobie tylko wymyśli, bo jest to z Pana strony jakiś "akt dobrej woli" albo "daje mi Pan tym szanse na odkupienie i polubowne załatwienie sprawy". O polubownym załatwianiu spraw bredzą tylko Ci, którzy wiedzą że w bezpośredniej konfrontacji sromotnie przegrają. Pokaż więc Pan w końcu że nie rzucasz słów na wiatr i rzeczywiście jest z Pana taki "mocarz" na jakiego się Pan tutaj lansujesz i uwal mi Pan tą "atomową inwestycję" skoro twierdzi Pan że zdoła.
> Od razu Panu rozwieje wątpliwości: Żadnego polubownego załatwiania z Wami spraw z mojej strony nie będzie! więc daruj Pan sobie te puste odgrażania się na forum bo wuja Pan możesz. Leć Pan lepiej do lasu i zacznij zbierać te żołędzie, to może się Pan do WZA wyrobisz.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ELEKTRIM -11,88% 6,01 2008-01-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.