Odrobisz na Patentusie :) Kamilek pomoze ci dobrze zainwestowac reszte co nam oddales:) A tak na serio to nie wierze zeby ktos byl tak gl..upi i oddal papier w takiej cenie.
Tu fundusz NN sypie, oczywiście otoczka nieszczególnie wygląda. Tylko. Zastanówcie się co dalej? Jutro zakupy na panice wskazane kto mądry. Panika. Najlepszy moment odbioru
Dobrze zrobiłeś. Ja też wyszedłem. Piraciki i reszta naganiaczy zamilkną na wieki jak będzie 20 zł. Od miesiąca leci jak kamień w wodę, a niektórzy tutaj zaklinają rzeczywistość i wypisują że dobierają tysiącami … Gdyby tak było to kurs nie byłby minus 35% od szczytu przy tylu akcjach w obrocie. O odbiciu nie ma mowy na tą chwilę, a jutrzejsze wyniki tylko przyspieszą spadki.
Ja tam pirata bronic nie bede ale z tego co.pamietam to.on jest na long . Widziałem jak wystawial 20k papieru i pisal przed pokazaniem wiec malo jest takich osob na forum ktore robia cos i pisza a nie na odwrot. Ja tez podbieram od jakiegos czasu i te straszenie na forum moim zdaniem jest niczym innym jak swiadomym graniem na emocjach. Kto normalny takie rzeczy wypisuje jak nie chce kupić akcji taniej. Siedze na papierze od marca ,rzadko sie odzywam ale czytam regularnie i dziwi mnie dlaczego osoby jak cezol czy adrianmaliniak wyszli papiera wydawalo sie ze inwestuja dlugoterminowo. Czeka nas jutro bardzo ciekawa sesja.
Halo, halo. Ciagle tu jestem, nie sprzedałem. Dziś czekam na wyniki, chociaż wiem, że to, co najważniejsze wydarzy się w 2024 r. Pozdrawiam wytrwałych.
Jak można wymięknąć praktycznie w samym dołku? Wyniki będą po sesji (liczyłem, ze przed i dzisiaj zrobią dołek) czyli jutro sesja przesilenia i kurs zacznie wykręcać rogala ku górze. Poziom zniesienia 38,2 od dołka dołków, RSI, MACD najniższe od roku, SMA 100 w zasięgu wzroku. Przecież to moment na kupowanie, dokupowanie. Co za leszcze....
nie zapowiada się na odbicie przynajmniej na razie, można przyjąć taktykę żeby teraz sprzedać po 30 i odebrać po 20 jak się uda chodź nie ma żadnej gwarancji na ten plan to mocno rozważam ten scenariusz
Panie zenku wal pan smialo jutro po 28 i odkupi pan za ... no właśnie. Kto nie ryzykuje ten nie ma. Przecież jak spada 5 tygodni to dlaczego ma nie spadać jeszcze 3 prawda?
~Amadeusz [89.187.168.*] Niestety nie zanosi się na dno i odbicie, przy 41 sam dobrałem spory jak na mnie pakiet ale chwilę później jak zorientowałem się w tej euforii rynku i pogoni w stadzie zacząłem realizować zyski, później po pierwszej korekcie zorientowałem się że nie ma pod co rosnąć więc powoli realizowałem, ostatni tydzień wywaliłem wszytko na małym + i ciesze się bo na razie nie zapowiada się na poprawę sytuacji.
Pomimo wszystko mam ustawiony koszyczek poniżej 27 i wejdę spowrotem i dalej będę obserwował tą ciekawa spółeczkę oraz będę uśredniał w dół bo tutaj w dłuższym horyzoncie będzie duży zysk i fajne projekty mają