• Jednostkowy Autor: ~Wielebny [37.225.82.*]
    Zajął im 2,5 miesięcy to ile zajmie skonsolidowany
    Będziemy mieli prezent na gwiazdkę bo tak im dobrze się współpracuje
    Ja pier dole toż to KGHM szybciej robi te cyferki a trochę tego ma
    No chyba że liczą powietrze to jest trudność i zarazem zdolność
    Żeby ich hudy byk wy dmuchał
  • Re: Jednostkowy Autor: ~Giero13 [109.231.2.*]
    Wielebny napisz coś albo zadzwoń są mili podobno
  • Re: Jednostkowy Autor: ~Beka [31.61.176.*]
    A co ty boisz się napisać lub zadzwonić?

Tu najaktywniejszy płaczek a pęka napisać do Spółki bezakcyjny troll.
  • Re: Jednostkowy Autor: ~Giero13 [31.61.183.*]
    O u jest Bekuś jak trzeba było to i podjechałem ale to trzeba chcieć teraz nie mam na szczęście takiej potrzeby...nie umiesz odróżniać emocji.to gdzie ten raport Bekusiu...
    płaczku, któremu jedno co się udaje w życiu to hejt na tym forum.
    Raport będzie i wtedy przejdziesz na inne tematy żeby tylko opluć Spółkę.

Mam nadzieję, że niedłgo, w ramach tego plucia, zawieje bardzo mocno tobie w twarz.
  • Re: Jednostkowy Autor: ~Giero13 [31.61.249.*]
    Nie oceniaj o wszystko co piszę się sprawdza nie zaprzeczysz z faktami się nie dyskutuje...szoruj ba lekcje bo przerwa się kończy...
    A skąd wiesz, że przerwa się kończy?
    Wróciłeś do poziomu nauczania podstawowego żeby podciągnąć swoje wielkie braki w podstawach języka polskiego i dobić do poziomu dziecu z klasy ,w której zasiadasz?

No nareszcie :-)))
    Może płaczku zaczniesz w miarę poprawną polszczyzną pisać bez tych rażących błędów :-)))).
    Powodzenia w jak najszybszym dogonieniu w poziomie wiedzy do współuczestników lekcji.
    Wiele pracy przed tobą a poziom klas 1-3 szkoły podstawowej może przerosnąć twój poziom przyswajania wiedzy.
  • Re: Jednostkowy Autor: ~Giero13 [31.61.249.*]
    Nie inwestuję i nie piszę głupot dla mnie nieuczciwość to nieuczciwośc...spółka ta tylko lawiruje udaje coś i wciska kit inwestorom...z ekonomii to u Ciebie kiepsko inwestowanie w spółkę działającą w wiadomy sposób...czapki z głów...dalej obrażasz a jakieś argumenty...kiedy ten raport...co z. Zyskami?zaraz trzeba inne raporty podawać a tu za 2022r nie może się wykluć bidulek:-)
    Tak kiepsko u mnie płaczku z ekonomią, że bardzo dobrze zarobiłem na tej Spółce i zarobię jeszcze :-)))
    A ty bezakcyjny płaczku w tym czasie cały czas będziesz płakał nad swoim nieudanym życiem spędzanym na forum MBF Group :-)))
  • Re: Jednostkowy Autor: ~thiago [45.32.162.*]
    tam ponoć juz tylko kropek i przecinków brakuje, dostawia i wysla
    Lub czasopisma to zmienić postać rzeczy...thiago to czekamy z nadzieją to nam pozostało...
    Nie da się przerobić stylu dla kumatych Realnie i Beka to ta sama osoba chyba że dwubiegunówka albo coś gorszego...zarabiaj ale nie kosztem innych...gdzie ten inwestor...?śmieszny jesteś zarobasku...to sprzedaj teraz czy nie ma możliwości?
    giero płaczku, znowu masz przerwę w nauczaniu początkowym?
    Nie dosyć, że marnujesz swoje życie na forum MBF Group, to jeszcze zaczyna ciebie prześladować spiskowa mania.

Życiowo przegrany, na forum MBF Group "guru" płaczków - giero, cały un :-))).
  • Re: Jednostkowy Autor: ~Giero13 [31.61.246.*]
    Nie odróżniasz płaczu od śmiechu to masz jakoś problem z emocjami...nie przytulali Cię w dziedziństwie...?królu obrażania napisz coś z faktów gdzie mijam się z prawdą to pogadamy...bo takie piaskownicowe teksty to faktycznie strata czasu...doliczą do kursu jak się otworzyć ta minimum 3miesięczną inflację do oczekiwania na handel czy nie ma indeksacji na tych kwitach...powinni coś odpalić za cierpliwość
    No tak jest to dla ciebie piaskownica, bo to jest jedyny w twoim płytkim życiu obszar rozrywkowy płaczku.

Kto bez akcji tak samo jak ty i twoi ziomale zachowuje się na innych spółkach?

Nikt.

Dla mnie tylko przegryw życiowy poświęca swoje jedno życie, jedyne chwilę, które już nie powrócą, na marnowanie czasu na forum spółki, której akcji nie posiada.

Beka z przegrywów życiowych :-))))
    Nie wiszę i nie muszę nikogo naganiał na ten syf i taka jest różnica a Ciebie boli że piszę prawdę...ech bo masz w tym interes stąd te obelgi opluwanie itp....szczerze dla mnie bez znaczenie możesz pisać co chcesz o mnie
  • Re: Jednostkowy Autor: ~Kazek [31.0.48.*]
    Ej Beka a ty to nie jesteś przypadkiem z zarządu , że tak ich bronisz tych oszustów i złodzieii ? , a oni ciągle oszukują inwestorów najpierw , weszli w gry , pużniej w wungiel cukier oleje , a teraz wzięli się za sprzedaż piasku do ZEA , a w przyszłości mają sprzedawać działki na księżycu i na Marsie , ale na razie to jest tajemnicą MBFu kiedy to będzie .
    płaczki, macie wspólne cechy.
    Mania spiskowa i analfabetyzm - "pużniej".
    Gdybym miał zejść do poziomu giero i twojego, a tym samym obić się o dno, to napisałbym, że ty i giero to ten sam płaczek :-)))
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.249.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Jednostkowy Autor: ~Giero13 [31.61.246.*]
    Pomóż szukać błędów w raporcie to może szybciej będzie panie nieomylny ale ludzie w Twoim otoczeniu muszą mieć ciężko z takim zarozumialcem...z przerośniętym ego...ale ważne, że atmosfera w spółce jest dobra...
  • Re: Jednostkowy Autor: ~kosmaty50 [193.220.221.*]
    Dla Giero to forum to całe życie...trzeba mu to wybaczyć.
[x]
MBFGROUP -4,86% 5,48 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.