Większość na forum twierdzi, że cena niebawem będzie dużo wyżej, to czemu nie kupujecie na niskich poziomach??? Przecież to wybitna ponoć okazja, a Wy obroty robicie w wysokości napiwków.. Strona podażowa trochę akcji zawiera w karnecie, można kupować, to popyt jest pusty, chętnych na akcje brak. Na co czekacie, aż cena dojdzie do 10zl, a może 30zl, wtedy zaczniecie zakupy?:) Pierwszy i to marny popyt stoi między 2,2zl - 1,5zl, a to daleko od waszych marzeń, za to realny pozom.
Chcecie zobaczyć prawdę o Waszych marzeniach? To mam wyzwanie! Wstawcie w popyt zlecenia choć kilkunastu tys. akcji, a szybko się przekonacie na jaki kierunek rynek czeka. Co Wam szkodzi, najwyżej kupicie trochę akcji na świetnych poziomach, tuż przed wybiciem:) Znajdzie się jakiś chętny, żeby sprawdzić się z rzeczywistością, czy zostajecie przy marzeniach i podawaniu tych absurdalnych statystyk o wejściach, pobraniach i hipotetycznych zyskach po premierach? Póki co ugrzęźliście z akcjami i nie macie komu sprzedać, tylko jeszcze tego nie rozumiecie.
Dnia 2023-09-27 o godz. 10:39 ~Millutki napisał(a): > Ze średnią 1.6 to naprawdę wpadłem po uszy ... Zaraz zgona zaliczę z przerażenia ...
To nieprawda Millutki, skupujesz od samych szczytów z 2020r, jesteś nadal na dużym minusie, więc przestań fantazjować o takiej średniej. Ponadto masz kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem? Wyzwanie dotyczyło zapełnienia zleceniami lewej strony karnetu, by się przekonać w którą stronę pójdzie rynek, jak tylko będzie komu sprzedawać, a nie udawania skutecznego inwestora. Wstawiaj więc zlecenia kupna, albo patrz po cichu jak Ci się strata powiększa.
P.S. Było 3,5zl, będzie 1,5zł, zamiast wykorzystać ten ruch na poprawienie średniej, to Ty udajesz, że nic się nie stanie? To wybitnie pokazuje jakim inwestorem jesteś!
Urosło z 1.x na 3.x a wy płaczecie, kto chce to oddaje, a kto mądrzejszy to czeka, przyjdą wyniki i dobre Informacje to pójdzie up, najlepszy rok w historii, co chwilę dobra premiera i nowe kontrakty, sprzedaż się utrzymuje w topce, pożyjemy, zobaczymy, sky is the limit
Nie fantazjować o średniej chłopcy, której nie da się sprawdzić, tylko wziąć udział w wyzwaniu i podstawiać się ze zleceniami po lewej stronie, a przekonacie się co zrobi wykres.
Techniku , jak nie chcesz to nie wierz ..
Za rok w lato zobaczymy kto jest jakim inwestorem ... Największe pieniądze wsadzałem tu jak nikt nie kupował ... 1.2 -1.5 .. Czasu na zbieranie było bardzo dużo ...I nie strasz powrotem na 1.5 bo mnie śmiech ogarnia ...
Dnia 2023-09-27 o godz. 14:42 ~src napisał(a): > Przyszedł i rzuca sobie innym wyzwania. Niezły cudak. To umówmy się tak. My tu sobie zarabiamy a Ty lataj po forum z wyzwaniami :) miłego hahhah
I dokładnie tyle są warte Wasze słowa i przekonania o wzrostach, bajdurzycie co ślina na język przyniesie, klepiecie się po ramionach nawzajem, a jak ktoś mówi sprawdzam, to ogony pod tyłek. hau, hau szczeniaczki, do zobaczenia na 2zl:)
p.s. Jakie "My tu sobie zarabiamy"? Przecież tu 75% siedzi na akcjach od szczytów z 2020r z ogromną stratą! Właśnie Ci mają najwięcej do powiedzenia, zaklinając rzeczywistość na forum, liczą, że wyjdą na zero. Powodzenia Chłopcy:)
Nie marudzić, tylko pokazać, że wieżyce w swoje słowa o wzrostach, chętni jesteście w związku z tym na dobieranie akcji i wstawiać się w popyt, niech nieświadomi Wam sprzedają. Wasze słowa nie poparte zleceniami mają wartość zerową!!!
src nie napinaj się, bo ci żyłka pęknie. Rzucacie urojonymi tezami, podpieracie je absurdalnymi danymi: 150 000 szt oceny 97,34 % pełna wersja nadchodzi! Dolar w górę. Juz ponad 4.4, TOP 100 USA aż 2 w TOP 50 Hole.io nr 5 w TOP GLOBAL 30 88% pozytywów.. i dziesiątki innych bzdur, które nie mają wpływu na cenę, ponadto te bajki są już w cenie.
Agrotechniku też się nie pręż tak .. Przecież chyba jest jakiś powód dla którego tak się tu produkujesz ..
Te bajki o których piszesz to żywa gotówka... Ciekawe jakie będziesz rzeźbił komentarze w marcu ...
Roczny raport będzie elegancki ....
Dnia 2023-09-28 o godz. 11:28 ~Millutki napisał(a): > Agrotechniku też się nie pręż tak .. Przecież chyba jest jakiś powód dla którego tak się tu produkujesz .. > > Te bajki o których piszesz to żywa gotówka... Ciekawe jakie będziesz rzeźbił komentarze w marcu ... > > Roczny raport będzie elegancki ....
Millutki, miej litość dla siebie, Ty podobne głupoty pisałeś w 2020r na poziomie 7zl, że niebawem robimy nowe szczyty! Podobnie twierdziłeś przy 6,5,4zl mieliśmy atakować szczyty, chwila przerwy była przy 2-1zl a teraz znowu masz atak na szczyt.
Chłopcy, bardzo łatwo zakończyć moje wpisy, udowodnijcie, że macie odwagę stanąć za swoimi słowami i wstawcie zlecenia kupna w karnet, rzeczywistość rozstrzygnie kto ma rację! A póki co stękacie i nie chcecie poprzeć czynami swoich słów. Bajkopisarze i marzyciele.
Dnia 2023-09-28 o godz. 13:24 ~Millutki napisał(a): > Ja zlecenia będę wystawiał , ale sprzedaży w drugiej połowie przyszłego roku ...besitos ..
Każdy Wasz wpis na tym wątku, bez wystawienia zlecenia potwierdza tylko moje słowa. Nie macie odwagi stanąć za swoimi słowami.
Millutki i wielu podobnych ugrzęźliście na Qubicu z ogromnymi stratami na lata i od lat utrzymujecie na forum absurdalną narrację sukcesu , nowych szczytów, zysków, odwrotu sytuacji, licząc, że się kiedyś spełni. A czemu niby Twoje słowa mają się spełnić obecnie, skoro od lat się nie sprawdzają?
Agrotechniku to pamiętasz akcje ... "murem za oldboyem ". Piękne czasy były ..oldboy , Silver vel srebrny i jeszcze kilku innych .. było zabawnie ...
A teraz jesteś Ty i też jest zabawnie ..
Tylko jest jedną różnica ...pół roku temu została przełożona wajcha na północ . Chyba nie zdążyłeś zauważyć ..
Akcji z "oldboyem" nie pamiętam, ale za to pamiętam akcje z "Millutki" i innymi, którzy napchali kieszenie w 2020r na szczytach i innych naganiali, dobierali po zejściu o kilka procent, a w marcu 2023r. zostały im grosze z inwestycji, a teraz ponownie udają ekspertów. To dopiero było zabawne, szczególnie u Ciebie, bo Ty byłeś na czele tych kawalarzy:) Co do samej wajchy, w ostatnich latach przekładałeś ją wielokrotnie, zawsze z takim samym przekonaniem i zawsze bezskutecznie.
Ale to tylko słowa z Waszej strony, karnet w kupnie nadal pusty, czynów brak! Łamiemy 3zl niebawem.
Albo chce wyskoczyć z zyskiem a nie ma za bardzo jak i prosi żeby wystawić zlecenia K :) sypnie i po chwili napisze, że miał rację bo mówił że podaż się czai i jak ktoś wystawi na K to zasypia
Dnia 2023-10-02 o godz. 10:01 ~Millutki napisał(a): > Hahaha ...100 % zysku na dzisiaj ... A pakiet dość duży ... Co ? Żal ściska trzewia ..
Kłamiesz Millutki! Wystarczy prześledzić Twoje wpisy z ostatnich lat, by nie było wątpliwości, że jesteś na dużej stracie! Mam wkleić dowody z Twoich wypowiedzi na forum, czy sam zamilkniesz komediancie?
Powtarzam, wartość waszych słów bez czynów ma wartość zerową!!!
p.s. src, nie twórz alternatyw do rzeczywistości. Jeśli czytasz ze zrozumieniem, bez problemu znajdziesz moje wpisy z których łatwo wywnioskować gdzie sprzedawałem.
Jak inni zwątpili w Qubica to ja zbierałem . Było dwa lata czasu na zbieranie , w tym ponad rok na poziomach 1.20-1.60 ... Bawiłem się dobrze...
Batony były wystawiane po kilka tysi .Zjadałem całe zostawiając jedną akcyjkę na pocieszenie .
Ziarno zostało zasiane. Od lata 2024 będę odcinał kupony od inwestycji ..
Dobrego dnia techniku ...
Dnia 2023-10-02 o godz. 11:52 ~Millutki napisał(a): > Jak inni zwątpili w Qubica to ja zbierałem . Było dwa lata czasu na zbieranie , w tym ponad rok na poziomach 1.20-1.60 ... Bawiłem się dobrze... > > Batony były wystawiane po kilka tysi .Zjadałem całe zostawiając jedną akcyjkę na pocieszenie . > > Ziarno zostało zasiane. Od lata 2024 będę odcinał kupony od inwestycji .. > > Dobrego dnia techniku ...
Millutki, gdyby choć połowa Twoich zapewnień o kupowaniu z ostatnich lat była prawdziwa, już dawno przekroczyłbyś 5% udziałów w akcjonariacie i musiał się ujawnić. Bajdurzysz od lat, szach mat w tej dyskusji i szach mat od rynku, więc "Kończ waść, wstydu oszczędź ".
Podnoszę oba moje wątki na szczyt, by nowi uczestnicy forum zapoznali się z historią wypowiedzi, a starzy mieli okazję do refleksji nad niezrozumieniem tematów na które się wypowiadają. P.S. Millutki, twierdziłeś, że w marcu po wynikach kurs będzie znacząco wyżej. Prognoza nietrafiona, jak wszystkie twoje od lat.. Pozdrawiam wszystkich, którzy obśmiewali moje wpisy:)
Niestety Qubic I cała grupa mimo dużych przychodów nie jest w stanie wypracować konkretnego zysku. Q4 to wogóle wyszła porażka bo grupa pokazała strate.
Dnia 2024-03-21 o godz. 15:32 ~Sz napisał(a): > Niestety Qubic I cała grupa mimo dużych przychodów nie jest w stanie wypracować konkretnego zysku. Q4 to wogóle wyszła porażka bo grupa pokazała strate.
Sz, przypominam, ze ty byłeś w tej osławionej grupie naganiaczy na wzrosty, gdy przestrzegałem przed spadkami z 3,5zl,równie aktywny i równie ośmieszający się, co Millutki, src, Markos i inni. Kończę "chłopcy" odezwałem się tylko dlatego, że poł roku temu obiecałem Millutkiemu, że przypomnę mu, że mylił się jak zwykle w swoich prognozach.