Tutaj będzie na pewno jazda w górę. Po odblokowanie było oczywiste że spadnie i tak się stało. Spadki skończyły by się na 2 dniach , ale wujo dobra rada i my wszyscy nie wiedzieliśmy że prezes odejdzie lub został zmuszony do odejścia ? . Gdyby nie to PGF w 3 dniu po odblokowaniu odbił by w górę. Liczę że SPÓŁKA opublikuje raport w terminie . Jedynie czego żałuję to fakt że nie mam czym dobrać akcji , bo szkoda mi wychodzić z innych spółek. Mam świetny portfel akcji
Ciekawi mnie dzisaj ten wzrost pod koniec sesji :) jakies parcie na papier pojawiło po tym jak zjechały wzrosty poranne do zera. 50 groszy za spolke to jest prawie darmo jezeli spojrzec co wchodzi w skład pgv
Wszystkiego niestety w życiu przewidzieć się nie da. Jeśli wiedziałbym o rezygnacji to nie wszedł bym po 0,83 tylko czekał i pewnie w granicach 0,60 bym brał. Nie zdążyłem po 0,5 ale więcej ryzykować nie chciałem bo obawiam się wyborów, że po może być na całym rynku mega rzeź...mam czas jak nie tu dokupię to mam kilka spółek na oku