póki będę słyszał o korekcie na tym forum będę spokojny o wzrosty, z każdą godziną grubaski będą się niecierpliwić, większą ilość można tylko dostać od arbitra, jedyna szansa dla nich to wiedeń
heheee....jeśli na śniadanko to ci współczuję .......ja dopiero na obiad po jwc (+20%)....jak w cnbc powiedzieli o prezesie.....na max po 018,,,,a godzinke póżniej wydaliłem z prawie 20% zyskiem......extra...jeszcze mam 25% tego co wziąłem bo może po 0 23jeszcze pójdzie
Z ciebie taki as gieldowy jak ze mnie (a ja dopiero zaczynam). Naczytalem sie tych twoich postow i sprawdzil sie 1 na 10. Dobrze ze mowisz ze zarobiles na czyms po fakcie, ja tez zarobilem dzisiaj na FORTIS-ie ~35%. I udowodnisz mi ze nie ?
Idz sie lepiej napic frustracie.
................... .................
ten caly martyn z bankierem powinni zalozyc biuro doradcze............ ale by mieli klientow...................
hehehehe .......
....................he..
a teraz mamy już tam 0,21........i wali mnie co kto o mnie i o moim pisaniu myśli...ale czasem w napływie litości napiszę gdzieś coś akurat na górce lub dołku....czasem dosłownie ....a czasem w przenośni.....a IEA jest w trendzie spadkowym obecnie , a w najleprzym razie płaska korekta, więc ja i inni zarabiają gdzie indziej.....a jak już IEA będzie dobry do powrotu to wam o tym też napiszę ....tak jak już też to zrobiłem 30 grudnia...
...właśnie sprzedałem resztę z 35% zyskiem..........mało?.....a zainwestowałem 3x więcej niż w inne spółki......bo obroty tam są niesamowite i nie widać nawet większych transzy....
....no ale komu ja to piszę...............hahahahaaaaaaaa
Widzisz, Ty nigdy nie informujesz kiedy coś się zacznie dziać i na jakim papierze np. jutro, pojutrze....
Wtedy w prosty sposób można by zweryfikować to co mówisz.
Ty informujesz wtedy jak potrzebujesz wyskoczyć z papieru i szukasz kogo by ubrać.
Dlatego dyskusja/rozmowa/polemika/wymiana poglądów z Toba wygląda jak wygląda...
Martin, jak ci się udaje to wszystko ogarnąć?
Skąd wiedziałeś ,że jwc pójdzie w górę? usłyszałeś o zmianie prezesa!?!? i ...
POWAŻNIE odpowiedz.
Masz jakieś nadprzyrodzone zdolności czy tylko intuicję giełdową?... albo cynk od współtowarzyszy.
... z tym usuwaniem to prawda, bo kiedyś wziąłem udział w dyskusji na Twoim poście i post zniknął, tylko nikt nikogo nie obrażał, jest to dla mnie niezrozumiałe.