Tanie spółki nie bez powodu są tanie a to że jest tanio nie oznacza że będzie drożej. W zdecydowanej większości przypadków w takich sytuacjach jak tutaj się zdarzyła dalej w przyszłości jest jeszcze taniej. Premiera mega hitu okazała się taką klapą że nie gra w tą grę krótko po starcie nawet jedna osoba a inwestorzy porzucili zupełnie zainteresowanie spółką a kapitał odpłynął bezpowrotnie.
Odpłynął bezpowrotnie, ale Ty jesteś aby nam to oznajmić. Dziękujemy, spółka jest bardzo tania może i będzie jeszcze tańsza, aczkolwiek fundamenty ma świetne umie robić gry, co pokazała już nie raz. Unholy okazało się klapą, bo gra w nią mało graczy, ale czy jest kiepska gra? Myślę że nie, na pewno dali ciała z wydawcą, ale jeśli chodzi o produkcję gier to na pewno studio jest bardzo niedocenione, myślę że jeśli chodzi o następne gry to wyciągną wnioski. Mam już tu mały pakiecik, uwalilem tu spory hajs, ale i tak wierzę że kiedyś osiągną mega sukces. Myślę że już osiągnęli tworząc BF, błędem było pójść w Horror, BF2 może zmienić ich pozycje ale tylko jeśli będzie dobry wydawca, czego im życzę
Myśle że nie nikt z nas nie ma pojęcia co będzie za kilka lat. Trzeba robić swoje najlepiej jak to potrafimy a w końcu to zaowocuje. IT się nie skończy tak jak gaming się nie skończy. Ja jestem tu już długo i nigdy nie zwątpiłem w tę spółkę pomimo tego ze Unholy nie okazało się hitem. Barn Finders z kolei się nim okazał choć chyba nikt tego za bardzo nie oczekiwał. Niska wycena jest dla mnie na plus taniej zbieram, robię to długoterminowo bez potrzeby sprzedaży. Jeszcze będą nam nie dowierzać ze po tyle kupowaliśmy tak myślę. A jak będzie najgorzej bo pewnie zaraz beda takie komentarze to możecie się pocieszać ze to ja będę jednym z tych którzy stracą najwiecej
Z zysku nie, ale z umowy te 4 miliony wpadło
A to niewiele mniej niż aktualna kapitalizacja
A w BF zarabia
I jest kolejna umowa za której samo wykonanie wpadnie 1,2 mln. Więc jakby słabe gry robili nie dostali by umowy na wykonanie jakiejś gry za tą kwotę
Trendu aktualnie panującego to nie zmieni. Na razie nie ma podstaw sądzić, że mamy dołek. Widać, że kurs się sturlał i tak powoli może się turlać do 1 zł. Jak się sturla poniżej 1 zł to ja się zainteresuję zakupem "dołka". Dopiero wtedy. Chyba, że wcześniej coś zaskoczy pozytywnie. Ale wtedy będzie już widoczny jakiś układ pod wzrosty. Pierwszy wyraźny impuls i wtedy na korekcie można się zahaczyć. Nie wcześniej