Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,75 zł , zmiana od tamtej pory: -52,11%

Re: Można dokupić teraz bardzo tanio

Myśle że nie nikt z nas nie ma pojęcia co będzie za kilka lat. Trzeba robić swoje najlepiej jak to potrafimy a w końcu to zaowocuje. IT się nie skończy tak jak gaming się nie skończy. Ja jestem tu już długo i nigdy nie zwątpiłem w tę spółkę pomimo tego ze Unholy nie okazało się hitem. Barn Finders z kolei się nim okazał choć chyba nikt tego za bardzo nie oczekiwał. Niska wycena jest dla mnie na plus taniej zbieram, robię to długoterminowo bez potrzeby sprzedaży. Jeszcze będą nam nie dowierzać ze po tyle kupowaliśmy tak myślę. A jak będzie najgorzej bo pewnie zaraz beda takie komentarze to możecie się pocieszać ze to ja będę jednym z tych którzy stracą najwiecej

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DUALITY 0,00% 0,84 2026-04-02 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.