tak jest, obroty to potwierdzaja..pisalem wczoraj ze fix w wiedniu to ewidentna popucha zeby taniej skupic i wlasnie tak sie stalo.. pierdzielicie o korekcie, zadna korekta, podpucha i tyle.. jelenie jestescie..
Wiem , za to że dzięki moim sygnałkom się bogacicie , kategorycznie żadam dziennej prowizjii 1% od obrotu , bo jak nie to zginiecie jak stado baranów bez mojego systemiku
Czy to Ty Teliaszku trąbiłeś dzisiaj że zesikałeś się ze szczęścia bo wywaliłeś swoje 1000 szt Immo jak wyskoczyło powyżej "0"? No przed takimi rekinami to klękajcie narody... Jak Ty to robisz Stary? No toż to normalna Hybryda Grahama Buffeta i Jusia w jednej osobie. Rispekt...
Coraz blizej do konca weryfikacji finansow w spolce oraz wyceny majatku. Zainteresowanie spolka przenioslo sie dzisiaj w Wiedniu na Immofinanz AG przy jego wzroscie o 5,8%, zblizajac wycene do posiadanych ok 50% akcji Immoeast. Zatem ktos znowu wchodzi w developera "od tylu".
Jutro u nas neutralne otwarcie.
mecenas
Jeśli to prawda to pachnie to przejęciem IMMO!
Nie można skupić powyżej 50% z parkietu bo tyle nie ma w obrocie to trzeba to zrobić wchodząc równolegle w podmiot, który ma pakiet większościowy. Oj może być jeszcze baaaardzo ciekawie. Drugiej spółki developerskiej z tak atrakcyjnymi aktywami za takie psie pieniądze w tej części Europy NIE MA!
Skupią ile się da i ogłoszą wezwanie?
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Dnia 2009-01-15 o godz. 18:34 storek napisał(a):
> tak jest, obroty to potwierdzaja..pisalem wczoraj ze fix w
> wiedniu to ewidentna popucha zeby taniej skupic i wlasnie
> tak sie stalo.. pierdzielicie o korekcie, zadna korekta,
> podpucha i tyle.. jelenie jestescie..
Piesku-ale jutro jesli nie spadnie 10% to odszczekasz bo szkodzisz nie spolce nie notowaniom ale straszac drobnych inwestorow-po co jesli jutro bedzie znowu jednak wzrost kursu, jesli nie to ja odszczekam-zgoda?
mecenas
szkoda mi ze poniosles straty bo kurs Ci ucieknie i bedziesz kurs gonil.....ale pieski lubia scigac nawet jesli sie przy tym zdysza...hehe
mecenas