• do OBSERWATORA Autor: ~aaa [195.35.80.*]
    przeczytałem twoje dwa ostatnie wpisy analizujące sytuację...

powiem szczerze że miałem wrażenie jak bym oglądał film WYSPA, i tego gościa który próbuje odgadnąć jak działa schemat wysyłania pensjonariuszy na mityczną Wyspę :)

gdy wydawało mu się że odgadł mechanizm trafił do komory gazowej... a nie na WYSPĘ:)

gdybyś miał pojęcie o AT to byś wiedział dlaczego są takie a nie inne ruchy na papierze :)

szkoda czasu czytać te analizy....

• Re: do OBSERWATORA Autor: ~Akcjonariusz [5.173.192.*]
    Jak tam potentaty inwestycyjne jaki program skubania ludzi z pieniędzy na dziś???
  • Re: do OBSERWATORA Autor: ~OBSERWATOR [85.221.133.*]
    Ty ordynarne manipulowanie kursem przez dlugi czas chcesz analizowac technicznie. Gdybys mial pojecie, komora gazowa , moze potrzebna terapia ?
  • Re: do OBSERWATORA Autor: ~aaa [195.35.80.*]
    bardzie widzę że kolega potrzebuje pomocy...

a co do pomysłu na dziś... zanęcanie leszcza, ważne żeby migało wtedy chmarą leszcz płynie i wpada w sidła :)
    Do aaa /KOTKI DWA/ _ Ty masz gornolotne skojarzenia, to nazwij mnie jasnowidzem. Wczoraj przy 3,88 zl sugerowalem,ze warto kupowac i potem bylo 4,10 zl. Przypuszczam, ze jestes na pewnych uslugach.
    Ty pajacu obserwator to ty jesteś na usługach hipokryto tak jak ta empatyczna Agusia Holland od zielonej granicy jak by się działo to komuch pierwszy na końcu świata!!
    Komuchy też miały dyktatorski system sprawowania władzy a w domkach mieli więcej kapitalizmu i dóbr zachodu niż niejeden kapitalista zza Oceanu ha)))
    Po 90r postkomuchom czerwonym farbowancom się super żyło na krzywdzie ludzkiej a i teraz wylarzom Farbowane Tuski na ulicę za władzą!!
  • Re: do OBSERWATORA Autor: ~oxi [31.61.234.*]
    Z Tobą wszystko ok.?, zaraz spłoniesz człowieku z tej nienawiści
    Jeszcze mnie cos takiego nie spotkalo. Ten film to dla mnie cos najgorszego, nie siegam po epitety. Ten rzad mi nie przeszkadza,wrecz przeciwnie. Jak powiem kolegom, ze ktos mnie nazywa komuchem, to sie usmieja. Wscieklosc tego dyskutanta wynika chyba z tego , ze on jest z grupy DOKONTTOSPADNIE. a to bedzie wzrastalo.
  • Re: do OBSERWATORA Autor: ~Zagotowany [37.248.166.*]
    Ty pajacu pisowski zobacz ile komuchow jest w parti twojego idola. Z Piotrowiczem na czele. Mam nadzieję że po 15 października skończy się ten gwałt pośki przez pisland. Twój komentarz o zielone granicy - jest jak każdego pisiora, który nie ogladal ale w tvp powiedzieli mu ze to zły film i krytykuje. Kiedy pani Holland nakręciła za komuny film Zabić Księdza - reakcja tamtej władzy była dokładnie taka sama jak teraz pisiorow i twoja.
    Do Zagotowanego _ Ty naprawde zagotowany bedziesz za kilkanascie dni o 22,30 min. Ty piszesz pani H. a pametasz jeszcze pana Slawka ? Podobno juz te meble sprzedal.
    Jakoś musiała się wybielić ksiądz Popiełuszko był zakatowany przez bezpiekę i tego nikt nie podważał swoją drogą ciekawe gdzie ona kończyła studia w PRL w tych czasach prawię wszyscy aktorzy i reżyserzy mięli podsuwane lojalki do parafki na palcach policzyć tych uczciwych !!
    Ja specjalnie za PiS nie jestem powiedz człowieku co takiego Wielkiego miałeś za PO to pójdę głosować na KO !!
[x]
PATENTUS 0,27% 3,76 2025-09-26 16:37:24
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.