Kurs dzisiaj, zarówno na otwarciu jak i na zamknięciu tj. po "zwale" był wyższy niz kurs po którym wychodziłeś (3,57). A może się mylę?
Bądź wyrozumiały dla siebie. Każdy może się pomylić ale nie każdy przyznać.
to jak to jest, teraz masz czy nie? zebysmy wiedzieli jak jutro podskoczy. Takiś kozak ciągle to napisz odrazu po zakupie albo sprzedaży, albo w ogole nie pisz. Każy po sesji może napisać jakie to ruchy zrobił.
Jeśli wchodziłeś i wychodziłes z powodzeniem (sądzę, że tak bo wiem o Krośnie i Ponarze) to gratuluję.
Ja też nie zawsze mam czas na forum bo nie żyję z giełdy i może dlatego mam do niej zdrowy stosunek.
Szanuję jednak tych, na których zarabiam jak i tych, którzy zarabiają na mnie.
jutro znowu luka.....toz to nie wzrosty a spadki raczej sie zaczynają...ja na razie stoją z boku i obserwuję coś zaczyna to nieładnie wyglądać..A swoją droga pozdrawiam wytrwałych akcjonariuszy...
Jakie pampersy? o czym ty mówisz.
Mamy korektę płaską. Kto chce to wychodzi, a kto chce to zostaje.
Każdy ma dużo czasu na przemyślenia. I wszystko w temacie.
Możesz sobie tego posta odnowić za kilka sesji.
....i o to chodzi...reg wchodzenia i wychodzenia....
.........bo,żeby wyjąć, to trzeba najpierw włożyć....
................a jak się wyjmie, a nie włożyło.....to........................................
.......................znaczy,że włożył ktoś inny...................
c
p.s....................to tak, na lepszy sen....
p.s.2...dzięki Martin ,za zauważenie mego skromnego wkłądu w forum....;))))))))))))))
jestem monotematyczny od 1,20 zl ale nie zaluje za nadal dobieram Immoeast.
Dzisiaj w Wiedniu gonil kurs Imofinanz AG bo ma n atyle immoeast ze musi czasami gonic swoj majatek.
Pogon zacznie sie silna po wynikach zatwierdzenia ksiag finansowychw splce w lutym, to bedzie niezwykle doswiadczenie urealnienia wyceny i ustalenie kursu od reki ponad 6 zl choc mysle iz koniec lutego po tej informacji da od razu wynik kolo 7-8 zlotych.