w niniejszym wydaniu newslettera chciałem oddać głos zespołowi, który w pocie czoła pracuje nad DDS x Narcos. Jednocześnie nadmienię, że prace idą zgodnie z harmonogramem, a ich wewnętrzny odbiór jest bardzo dobry. Wkrótce będziemy mogli pochwalić się przed państwem gotową kartą steam, ale dziś chciałbym przedstawić zespół True Games Syndicate.
w niniejszym wydaniu newslettera chciałem oddać głos zespołowi, który w pocie czoła pracuje nad DDS x Narcos. Jednocześnie nadmienię, że prace idą zgodnie z harmonogramem, a ich wewnętrzny odbiór jest bardzo dobry. Wkrótce będziemy mogli pochwalić się przed państwem gotową kartą steam, ale dziś chciałbym przedstawić zespół True Games Syndicate.
Maksym Shvets – 3D Artist
Pracuję jako 3D designer w branży gier komputerowych od około 4 lat. Moją specjalizacją jest tworzenie modeli i tekstur do tych modeli oraz przygotowywanie ich do użycia w silnikach gier. Do pracy używam Blender, Substence Painter i w razie potrzeby Substence Designer oraz Substence Sampler. Mam też doświadczenie w pracy z Unreal Engine i Unity, zajmowałem się level designem oraz tworzeniem postaci. Pochodzę z ukraińskiej wsi Irsha, która znajduje się w obwodzie żytomierskim. Obecnie mieszkam w Warszawie.
Pracował przy: The Mystery Cleaner.
Radosław Smutek – Designer
Grami wideo interesuję się od dziecka. Jako game designer pracuję od 2021 roku, w projektach zajmuję się pisaniem dokumentacji projektowej – wymyślam i opisuję nowe mechaniki i szlifuję istniejące. Pracowałem nad kilkoma tytułami z różnych gatunków dla różnych firm, m.in. Taxi Simulator, Hell Architect, Pizza Empire, itp. Moje inne hobby to muzyka i planszówki, które uwielbiam kolekcjonować.
Pracował przy grach: Hell Architect, Taxi Simulator, God Simulator.
Patryk Jarosz – Programmer
Pracowałem nad grami (zarówno flat screen jak i VR), mam na swoim koncie również stworzenie symulatora obsługi kokpitu nowego modelu samolotu do nauki pilotów w VR. Dodatkowo wykładam na dwóch uczelniach przedmioty: Tworzenie gier i symulacji na silniku Unreal Engine i Wprowadzenie do silnika Unreal Engine. Zajmowałem się też różnego rodzaju symulacjami i dodatkowo wirtualną produkcją, polegającą na nagrywaniu żywych ludzi i wrzucanie ich do świata w Unrealu i ich renderowanie. Gry lubię od dziecka, podobnie, jak sport. Wiele grałem też w gry planszowe i RPG.
Pracował przy: Hyper Arena VR, Inner Voices.
Igor Połowicz – Producer
Bogate doświadczenie w gamedevie zdobywałem przy bardzo różnych interesujących projektach, począwszy od gier indie takich jak Röki, Tails of Iron, czy Hell Architect, a skończywszy na dużych projektach jak Sniper: Ghost Warrior Contracts 2. Wolny czas zazwyczaj spędzam grając na konsoli i PC, spotykając się ze znajomymi na planszówki, czytając, lub oglądając filmy i anime z prywatnej kolekcji.
Dziękuję za uwagę!
Paweł Hekman
Prezes Zarządu
True Games Syndicate S.A.