...jednak największe "leszcze" +sorki......mieli rację.....dlatego od rana po przeanalizowaniu sytuacji na Immoeast, postanowiłem powrócić i kupować akcje.
Uważam, że w obecnej złej sytuacji na rynkach i dzięki dalszemu umacnianiu się euro, tylko Immoeast ma szansę na dalsze wzrosty i dlatego prawdopodobnie inni inwestorzy również robią dziś to samo.
....pozrdawiam......martinos.....
ps....wczorajszy post Bankiera72 nie dość , że dał powód do zmiany mojej decyzji, to jeszcze pomógł w odkupieniu w promocyjnych cenach dzisiaj....
re:martin-dtr
z Twoich wątków wynika jedno: sam jesteś największym leszczem, hehe.
miotasz się w te i we te - kupujesz, sprzedajesz, kupujesz i znowu sprzedajesz i tak od 1 zł o ile pamietam.
Jakbyś był taki dobry to byś siedział spokojnie na du...pie do tej pory od momentu gdy kupiłes po raz pierwszy i nie zmieniał zdania co chwila.
Z pewnoscią zarobiłbys więcej - czy nie...???
bo w którym kierunku cena idzie to piecioletnie dziecko ci powie gdy popatrzy na wykres, hehe.
milo jak ktos potrafi przyznac sie do bledu ja nie sprzedalem choc wczorajsze obroty troche mnie wystraszyly ale napisalem trzymam 5 lat chyba ze bankrut bede nieraz wylewal swoje emocje i spostrzezenia ale papier trzymam .......................jeszcze dzis moze byc niezly plus
...jak syf...to proponuję penicylinę......ale Martin bierze co innego....
ale raz już mi zwrócił uwagę o naruszaniu tajemnicy lekarskiej...
dobrze,że malczików nie nasłał....dzięki
c
p.s......koledzy, pisałem już,że Martin to hologram i nazwa programu samogenerujacego posty....on nie istnieje...albo jak isnieje to jak światowid , James Bond...jeden a w ilu odsłonach.....poza tym napisał co odkupuje....czy,że odkupuje.....?????....
...........nie sugerujcie się tytułem na forum....bo urąga to twórcom programu pt .Martinos
Immo leci Krosno leci Petrol leci Lotos leci Magna leci Drozapol leci.... robię przerwę, poniedziałek może będzie lepszy. Wywaliłem wszystko bo nie mam takich kochones jak Wy. Pozdrawiam...
....jak byś miał timemachine by Orson Wells....tez byś wiedział co do grosza....
...............poza tym najnowsze doniesienia mówia, że sąsiad Martina i on sam to ta sama osoba....tj J.K.................stąd taaaaaaaaaaaaaaka kasa..... i dr z ekonomii
c