Właśnie mieliśmy wyczekiwaną korektę a jutro idziemy do góry , takie sygnałki dał mi mój systemik na koniec , zaznaczam że gram na krótko a on mnie jescze nigdy nie zawiódł , jestem zapakowany na FULL
Dnia 2009-01-14 o godz. 18:24 ~Teliasz napisał(a):
> Właśnie mieliśmy wyczekiwaną korektę a jutro idziemy do
> góry , takie sygnałki dał mi mój systemik na koniec ,
> zaznaczam że gram na krótko a on mnie jescze nigdy nie
> zawiódł , jestem zapakowany na FULL
...metastock....również używamy, bo nie ma lepszego, lecz mamy z cenami intraday wykupionymi............iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......ale nie będę uprzedzał faktów, może ci głupi austriacy jeszcze nie wiedzą, że u nas jutro będzie odpał, ale się będą rano zabijaćo ......akcje?
czy ty na prawdę w to wierzysz, nie dziwie sie że piszesz takie bazdury skoro jesteś załadowany na full. Naprawde trzebna mieć nasrane zeby disiaj nie sprzedać tego papieru
ciekawe co powiesz jak papier bedzie po 8zl, wtedy dla nas nie bedzie 100%, pamietajmy, że dla tego co kupił za 2zł wtedy będzie miał kaske włożoną X 4, więc po co ma sprzedawać?
ja Ci źle nie życzę, ale przypomina się jeden z Dekalogów Kieślowskiego - tam też byl czlowiek bezgranicznie wierzący w cyferski na ekranie komputera....
widać, że ktoś u nas ma duzą ochotę na zakupy i worek bez dna........
Jak jutro zaczniemy od płytkiej korekty i zaczniemy iść w górę, to się że wszyscy pozabijają za papierem i może być ...........
Zaznaczam że jeśli jutro mój systemik wygeneruje sygałek sprzedarzy , to podzielę się nim dopiero na koniec sesji , tak żebym sam zdążył sprzedac swoje na górce przed wami
hehehe.... dobrzy jesteście... naprawdę se śmiechem się czyta te wasze bzdury hehehhe.... sam siedzę głęboko w immo... w październiku miałem tego 25000, potem wiadomo co się działo... no i zrobiło mi się 75000... pytanie dla WAS... mam je czy już sprzedałem? a może jutro sprzedam? a może nie? hmmm... a może w ogóle nie mam immo...?
hehehe.....;)
powodzenia zyczę ale prośbę mam... nie pier......... głupot proszę bo tylko pokazujecie jaki z WAS akcjonariat !!!
Martin czy mogłbyś mi pomóc , i z rana zrobic durzą gorkę żebym wywalil moje 1000szt bedę ci bardzo wdzięczny , w zamian bede sie dzielił z tobą moimi sygnałkami na e-maila
Narazie mam pirata ale jak zarobie na Immo to sobie kupie orginał , ten zły sygnałek to przez craka , coś mi padł , wybaczcie mi za to jutro przez cały dzień bede wam podawal sygnałki gratis , ale tylko jutro, potem juz tylko po sesji
Nie moge ci podac swojego IP poniewaz wsrod was moze byc jakis haker , ktory moze jeszcze bardziej namieszac mi w systemiku , albo loginy do konta ukrasc wprawdzie mam bardzo silnego firewalla , podobno najlepszego
nie no , oczywiście nie pisz, przepraszam głupio tak spytałem..........
....to tak by nikt nie wiedział, napisz tylko tą ostatnią liczbę po kropce....wiesz, ja nikomu tego nie podam , mi możesz zaufać spokojnie jesteśmy obaj poważnymi ludźmi
Mariusz , ale jesteś wulgarny, straty miałeś dziś czy co, że tak podchodzisz do znajomych z forum?
....myślałem, że masz inny poziom percepcji niż Teliasz, ale mylić się jest rzeczą ludzką.
....już nawet większość obecna wie jak interpretować moje posty, a Ty jeszcze nie?