• Udany tydzień Autor: ~1000PKC [31.0.53.*]
    Bardzo udany tydzień dla akcjonariuszy. W przyszłym są wyniki, wiec zainteresowanie Spółka będzie tylko rosnąć. Niezależnie od raportu zostanę ze spółka jeszcze na długie lata, ale miło będzie się pozytywnie zaskoczyć. Potem kolejny raport uwzględniający już dokapitalizowanie emisja i moim zdaniem dopiero wtedy rynek dostrzeże liczby przemawiające za wzrostami.
  • Re: Udany tydzień Autor: ~Nowy [83.26.189.*]
    Początek nowego za to bardzo słaby.
  • Re: Udany tydzień Autor: ~whynot [95.214.217.*]
    Jesteśmy tutaj wszyscy (poza kilkoma turystami) na długo - jeden dzień z obrotami rzędu 12k PLN nie ma żadnego znaczenia; ja postanowiłem postawić zaporę na 1.5 - będę wchłaniał wszystko co włoch lub słabe ręce wypuszczą poniżej tej kwoty; tak więc, drogie GI, jeżeli chcesz się pozbyć 300k akcji, to jestem chętny i czekam z palcem na Enter. Jeżeli chcesz moje 250k, to zapraszam do negocjacji od 12 PLN. Jestem bardzo cierpliwy - 3 ostatnie lata siedziałem na spółkach uranowych i się w końcu doczekałem. Tutaj będzie to samo.
  • Re: Udany tydzień Autor: ~Siwobrody [83.8.42.*]
    Okres połowicznego rozpadu uranu-238 wynosi aż 4,5 miliarda lat.5. He He, mamy czas to poczekamy na GI.
  • Re: Udany tydzień Autor: ~Nowy [46.134.99.*]
    Bessa idzie wszystkich wessa ale nie GIG.
  • Re: Udany tydzień Autor: ~Nowy [83.26.188.*]
    Może to i lepiej że wracamy na 1,45 sie dobierze.
  • Re: Udany tydzień Autor: ~robinhood [37.248.179.*]
    kto mądry ten dobiera teraz, jak różnica 1,45 czy 1,7
    Spółka dokapitalizowana 60 mln zł, bez długów i zatrudnia tysiące pracowników od których ma ok euro/godzinę od kazdego.

• Re: Udany tydzień Autor: ~robinhood [188.33.225.*]
    No to dziś skubiemy dalej
  • Re: Udany tydzień Autor: ~TakMaByć [172.99.190.*]
    Dopóki nie ma trolików piszących o ubieraniu to jest dobrze, a nawet bardzo dobrze.
  • Re: Udany tydzień Autor: ~Nowy [5.184.194.*]
    Ale trzeba mieć to na uwadze że słupy też mogą zbierać, szczególnie na wzrostach,słupy mają inne zadanie nie muszą zarabiać.
  • Re: Udany tydzień Autor: ~DonChichot [31.60.124.*]
    Każdy, kto widzi w tym interes i ma kasę, może zbierać. Po to są notowania. Ale to taki bananowo-banalny banał :)
  • Re: Udany tydzień Autor: ~whynot [95.214.217.*]
    dokładnie tak
[x]
GIGROUP 1,49% 2,05 2025-07-23 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.