Oczywiście. Zawsze takie same komentarz. Mityczny Inwestor, Układ, Skup na słupy. Na Vistalu wyróżniał się w tym Kumaty. Jest osobiście odpowiedzialny za straty Leszczy. Prawda jest brutalna. Na GPW, na takich spółkach, zawsze tak samo. Gromadzą się bardzo chciwi, a może i chorzy na chciwość ludzie.Te spółki zawsze kończą tak samo. Upadają. W sumie jest to spółeczka. Przy kursie 3 zł, to 50 mln złotych. Małżeństwo Matyka raptem wyciągnie z tego może 2mln złotych.
Im wystarczy a leszcz straci. Tak jest zawsze ktoś wierzy ktoś chce zejść z haka ktoś chce zarobić. Pomieszanie z poplątaniem a później płacz i zgrzytanie zębami. Kto cwany da radę inni aut.
Pamiętam ile się na Ursusie napisałem. Po 6- 5 zł potem po cztery trzy dwa, 1. Nie powiem że robiłem co mogłem żeby ludzi przestrzec ale naprawdę starałem się niektórym parę rzeczy wytłumaczyć. Potem jeszcze było parę innych jak Próchnik. Tutaj już się nawet nie staram nie ma to sensu. Ludzie idą na dno z takimi spółkami aż do samego końca uśredniają i wierzą.
Tylko wiara została. Czasami sie uda. Ja se kiwdyc yolo kupiłem i zarobilem 2 x po 40 % .. podkusiło wzięło za 2 razy większy profit i zrzut z -50 wucignolem chwile przed KO. Tutaj choc mielą wyrafinowanie. Bo stara szkołą to powinno być z 2 PLN zawias za zawiasem do 20gr i KO