• Skonsolidowany zysk netto 24 mln.... Autor: ~Malizna [37.225.53.*]
    Co niektórzy nie umieją czytać raportów.....
  • Re: Skonsolidowany zysk netto 24 mln.... Autor: ~Spokojny [5.173.225.*]
    Najlepiej zarabia się na ludzkiej niewiedzy. Tego mnie nauczono na stypendium w okolicach Morza Martwego :)
  • Re: Skonsolidowany zysk netto 24 mln.... Autor: ~Bin [89.77.195.*]
    ŚWIĘTE SŁOWA MECENASIE SZYMAŃSKI. ŚWIETNIE LEKCJE PRZEKUŁEŚ NA PRAKTYKĘ. PBG, RAFAKO, ENERGOPOLU UKRAINA A TERAZ COMPREMUM. SZKODA TYLKO TYCH LUDZI, KTÓRZY NIE MIELI TEJ WIEDZY. ALE TERAZ JUŻ WIEDZĄ. POKAZAŁA TO DZISIEJSZA SESJA. SZOROWANIA PO DNIE CIĄG DALSZY. TYLKO Z WIĘKSZYM IMPETEM.
    W poszukiwaniu specjalisty od paranoi niestety blednie trafiłeś. Jeśli 24 mln netto Cię nie przekonuje to szukaj innych spółek. Ktoś kto z rana schłodził kurs dobrze wie ile ten papier jest wart dlatego wytrzepie Was do ostatniej akcji, a potem odetnie
    Odetnie od czego ? Dużo słów, treści zero. Tego ciebie uczyli nad morzem Martwym ? Jak widać nikt na to się już nie nabiera. To nie bazar w Jerozolimie tylko giełda. Chcesz robić wielki biznes a używasz metod z targowiska w Obornikach.
    Wkrótce pełny raport, po jego przeczytaniu może coś pojmiesz. Przypomnij sobie historie OTLogistic sprzed 3 lat i zobacz gdzie dziś jest firma i kurs
    Sugerujesz, że znasz treść nieopublikowanego raportu?
    Jesteś jego autorem ? Nie denerwuj się tak. To tylko tydzień pozostał. Chcesz już odkryć wszystkie karty ? Może tobie ktoś odciął tlen i tak się śpieszysz ?
    Poki co widze ze jednak nie panujesz nad sobą, przykre ale współczuje. A podane szacunki wstępnie pokazują to co być może zobaczysz w raporcie. Piej dalej ze złości i wyobrażaj sobie kogokolwiek chcesz. 24 mln netto jednak robi wrażenie i trzeba to jakoś opluć i zakrzyczeć. Tylko to zostało.
    Dopisz jeszcze na papierze jedno 0 to będziesz miał 240 mln. To będzie dopiero robiło wrażenie. A w kasie pusto. Nie udało się przy sprzedaży fabryki okien i nie udało się teraz przy ogłoszenie szacunkowych wyników. Swoją drogą to śmieszne, że trzy miesiące od zakończenia półrocza zarząd pokazuje szacunkowe wyniki. Czy cała firma w lipcu i w sierpniu była na urlopie ? Kłopoty z dodawaniem i odejmowaniem ?
    Jak widać sprzedaż fabryki okien przyniosła właściwy skutek skoro drugi kwartał dał zarobic ok 18-19 mln, szacunki podali skoro widzieli ze nie wyrobią się z raportem, inaczej by tego nie robili. To oczywiste. Trolluj dalej tylko tyle ci zostało. Kto chciał dobrał, komu nerwy puściły oddał.
    Na czym zarobić ? Na wagonach, na GSMR czy na Solino. Solino pod krechą. Widać to po wynikach samego Compremum. Może tyle zarobili na wagonach tylko to ukryli przed inwestorami.
  • Re: Skonsolidowany zysk netto 24 mln.... Autor: ~Idolek [93.105.177.*]
    Nie oszukujmy się, przecież gdyby tu nie było wyjątkowej okazji na zarobek, to te oszołomy które wypisują o upadku spółki nie robiliby tego od roku.
    Czaicie. Ot tak chłop przeglądał bankiera, zobaczył jakim gniotem jest Compremum i od roku dzień w dzień ostrzega nas przed nim.
    Jasne, że jest okazja na zarobek. Tylko dla kogo ? Na pewno nie dla tych, których powiesiłeś na haku za 5 zł.
  • Re: Skonsolidowany zysk netto 24 mln.... Autor: ~Idolek [93.105.177.*]
    Oni też zarobią, tylko mniej. Spokojnie.
    Jak napisałem. Ktoś kto nie interesuje się spółką, nie poświęcałby jej tyle czasu co po niektórzy twierdzący że to syf.
    Idolek, uspakajasz siebie czy Spokojnego, który jest tak poddenerwowany od miesiąca. Na razie spółka szoruje po dnie z lekką tendencją spadkową. Dotychczasowe zabiegi podniesienia kursu spełzły na niczym. Jak było wczoraj widać, przy większych obrorach trend jest spadkowy mimo tak ,,spektakularnych,, informacji o szacunkowych wynikach. Za tydzień będzie chwila prawdy.
  • Re: Skonsolidowany zysk netto 24 mln.... Autor: ~Qbq [188.47.118.*]
    Wczoraj trend spadkowy ... dobre :)
    Co tam jeszcze było wczoraj?
    Bedzie, dlatego macie tak mało czasu aby odebrać papier i dlatego w piątek zaryzykowaliscie transakcje z worka do worka aby stłumić wzrost, słabe to było ale KNF sprawdzi kto to zrobił.
    Spokojny
    Fakt że zaniżanie było i to było widać, ale to była gierka jak piszesz.
    Ale z tym KNF to daj sobie spokój bo to dziecinada.
    Nawet jeśli byś coś udowodnił to kto komu broni przerzucać z wora do wora i tracić?
    Widać ze nie znasz obowiązujących przepisów albo tylko udajesz. W przypadku tak dużych transakcji jest to manipulacja kursem. Ale spokojnie KNF to ustali. Mam już na koncie kilka tego typu skutecznych interwencji, a ta wczorajsza transakcja była widoczna gołym okiem. Wiadomo ze chodziło o odebranie akcji porannym leszczom i pewnie troche to się udało.
    Tyle już zgłoszeń robiłeś do KNF i co?
    Coś ustaliłes? Odpowiedzieli Ci coś?
    Są wyniki i kogoś udupili?
    Jakby się każdym zgłoszeniem mieli zajmować to na ważniejsze sprawy nie mieliby czasu.
    Ale jak coś dostałeś od KNF to dawaj link :)
    Radze zerknąć na stronę komunikatów KNF za 2023 i zobaczyć ile nałożono kar.
    Niech KNF sprawdzi. Tak po całości, wszystko co związane ze spółką i dziwnymi układami inwestorskimi. A co do trendu z dnia wczorajszego to według ciebie był on wzrostowy? Gratuluję intelektu !
    Wszystko jest w trakcie. Nie denerwuj się, aczkolwiek masz ku temu powody. Nie takich jak Ty wzywali i karali za rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji o danej spółce.
    A dlaczego uważasz, że się denerwuję ? Socjotechnika bazarowa. Pójdziemy do KNF po rączkę z Szymańskim i Fojtem i sprawdzimy kto rozpowszechniał nieprawdziwe informacje. Będzie śmiesznie, choć pewnie nie dla wszystkich.
    Spokojny - KNF karze, ok, ale są już kary za manipulacje COMPR? Jak będą pogadamy
    Bin - nikt nie mówi że był trend wzrostowy, ale spadkowy też nie był chyba że za taki uważasz groszowe wymuszone spadki gdzie z lewej były coraz niżej większe pakiet zakupu, a po prawej niskie wolumenu sprzedaży... jeśli to był trend spadkowy to bujaj dalej :) w oblokach
    Widać na wszystko masz odpowiedź. Szkoda tylko, że jednostronną. Wymuszone spadki, większe pakiety zakupu, niskie wolumeny sprzedaży, manipulacje, malwersacje a na koniec obłoki. A rzeczywistość jest taka, że było 2,35 a skończyło się na 2,22 i od godziny 9.13 do końca dnia kurs szedł w dół z kilkoma odbiciami. Te groszowe spadki to w sumie 13 groszy co stanowi więcej niż 5%. Ale dla ciebie to bujanie w obłokach.
    W Twoim przypadku faktycznie nie masz powodów do śmiechu, biorąc pod uwagę ile razy złamałeś kk tutaj na forum, ale wszystko jest do czasu. Ja jestem spokojny, zwłaszcza jak patrzę jak bardzo fanatycznie mnie utożsamiasz z kimś kim nie jestem. KNF spokojnie działa, a biorąc pod uwagę skuteczność ich działań mam nadzieję, że ukaże się komunikat w tej sprawie. Problem w tym, że tyle razy naruszyliście dobra osobiste osób trzecich, że naprawdę trzeba być wielkim ignorantem aby w ten sposób się zachowywać. Spółka jako holding działa w trudnym otoczeniu związanym z wojną i upolitycznieniem kolei, ale to nie zmienia faktu, że radzi sobie całkiem dobrze, a przedstawione szacunki wyników budzą uznanie. Mnie jako inwestora obchodzą informacje podawane do publicznej wiadomości w raportach oraz w Espi, a nie kłamstwa trolli na forum. Natomiast aktywność trolli jest w ogromnej większości przypadków antywskaźnikiem, bo wiadomo że chcecie wyłudzić te akcje od leszczy.
    Spokojny nie martw się moim nastrojem a zajmij się swoimi nerwami. Twój spokój jest bardzo inspirujący. Nielogiczny słowotok, straszenie, oskarżenie i brak samorefleksji to właśnie twój spokój. Zażyłeś coś, że tak jesteś pobudzony ?
    Nie denerwuj się, nie sądziłem że prosta informacja o skutkach prawnych Twoich czynów doprowadzi Cię do tak nielogicznych konkluzji. Od stawiania aktów oskarżenia jest prokurator. To nie moja rola. Ja jedynie sygnalizuję Twoją potencjalnie przestępczą działalność na forum, która wydaje Ci się bezkarna. A to, że próbujesz obrażać mnie podobnie jak osoby z Zarządu, no cóż, pójdziesz za daleko to faktycznie dołączymy to do akt postępowania. Jednak czy dla kilku złotych warto abyś tak się narażał ? Skup się lepiej na lekturze raportu za 1 q, zasięgnij informacji u źródła w sprawie rzekomej "upadłości" a dopiero potem decyduj się na konflikt z prawem. Zastanawia mnie po co tu ślęczysz 24/h na dobę skoro ta spółka wg Ciebie jest tak "niedobra" ? Oczywiście pytanie retoryczne. Życzę spokoju i czekam do raportu.
    Logika w twoim wydaniu jest karykaturalna. Próbujesz naganiać na zakup akcji aby podbić kurs do góry a tych, którzy sprzedają nazywasz leszczami. Ty, Marek, Idolek, Zakar, Kr, Qbq, Testie cały czas mówicie, że dobieracie akcje. Marek nawet chciał kupować całe pakiety. Ale te wasze zakupy jakoś nie przekładają się na wzrost kursu. Po prostu jest więcej chętnych do sprzedaży niż zakupu. Prosty mechanizm. A wy nie kupujecie tylko naganiacie na zakup ale ludzie już nie dają się na to nabierać. Widać, że sprzedający, których ty nazywasz leszczami czekają tylko na okazję kiedy kurs idzie do góry i chcą się pozbyć toksycznego papieru. Z drugiej strony nie powinieneś nazywać sprzedających leszczami a raczej dobroczyńcami. Przecież to oni pozwalają ci nabyć akcje po dobrej cenie abyś się wzbogacił jak już zbudujecie tę fabrykę baterii. Razem z Idolkiem powinniście wszystkie akcje skupować i sycić się swoim bogactwem. Te stypendium nad morzem Martwym chyba przebalowałeś.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [78.152.13.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Przykro mi Piotr. Zły adres. Nie mam tutaj kolegów. Pewnie pomyliłeś mnie z Mecenasem Spokojnym dla kolegów Daro.
  • Re: Skonsolidowany zysk netto 24 mln.... Autor: ~KrólArtur [89.69.165.*]
    Dnia 2023-09-23 o godz. 15:09 ~Spokojny napisał(a):
    > Wszystko jest w trakcie. Nie denerwuj się, aczkolwiek masz ku temu powody. Nie takich jak Ty wzywali i karali za rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji o danej spółce.

Straszysz tu Daro wszystkich od pół roku, ale jesteś mało skuteczny. Weź się w końcu do roboty, bo Helenka Cię zostawi jak żona Łukasia.
    Dnia 2023-09-22 o godz. 20:59 ~Spokojny napisał(a):
    > Wkrótce pełny raport, po jego przeczytaniu może coś pojmiesz. Przypomnij sobie historie OTLogistic sprzed 3 lat i zobacz gdzie dziś jest firma i kurs

Czemu raport nie ukaże się 25.09. jak przystało w cywilizowanym świecie?
    Grają na zwłokę, myślą, że jeszcze kogoś ubiorą w akcje przez te parę dni.
    Mnie interesuje stan środków, zobowiązania i należności. Zysk na papierze to nie wszystko. Jak widzę nie wszyscy tu o tym wiedzą.
    To lekcja dla Ciebie mecenasie.
  • Re: Skonsolidowany zysk netto 24 mln.... Autor: ~Fajter [37.248.177.*]
    Idzie już kasa z KPO.Kurs zatrzyma się koło 7 zł.
  • jak krew z nosa idzie ale idzie Autor: ~ce [185.119.209.*]
    Dnia 2024-03-11 o godz. 09:55 ~Fajter napisał(a):
    > Idzie już kasa z KPO.Kurs zatrzyma się koło 7 zł.

idzie przez himalaje jak to za Po
  • Re: jak krew z nosa idzie ale idzie Autor: ~Marek [77.111.245.*]
    Ce przecież to dzięki Twojej partii PiS wszystkie firmy już od ponad 2 lat korzystają w Polsce z funduszy KPO możesz być z siebie dumny !! Haha
    Dnia 2023-09-22 o godz. 15:34 ~Spokojny napisał(a):
    > Najlepiej zarabia się na ludzkiej niewiedzy. Tego mnie nauczono na stypendium w okolicach Morza Martwego :)

Szkoła w Jordanii. Słaby poziom. Na drugą stronę Jordanu nikt cię nie wpuści.
    Dnia 2023-09-22 o godz. 15:34 ~Spokojny napisał(a):
    > Najlepiej zarabia się na ludzkiej niewiedzy. Tego mnie nauczono na stypendium w okolicach Morza Martwego :)

Jestem przekonany, że słabo znasz się na geografii. Ty byłeś nad jeziorem Bajkał, a nie nad Morzem Martwym.

• Re: Skonsolidowany zysk netto 24 mln.... Autor: ~Fan [77.254.204.*]
    "Czaicie. Ot tak chłop przeglądał bankiera, zobaczył jakim gniotem jest Compremum i od roku dzień w dzień ostrzega nas przed nim."

Dobre Idolek! Parsknałem, bo to w punkt!
[x]
COMPREMUM 2,07% 0,89 2025-10-09 14:18:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.