• Tomeczku...SZULERNIUS już nie raz bujał kursem żeby ubrać kolejnych..... Autor: ~narcos [37.30.8.*]
    ale zawsze się kończy tak samo...kurs jest w trendzie spadkowym od początku tej spółki i tylko podbijają kurs niepokrytymi obietnicami pod świeże mięsko do mielenia.
  • Re: Tomeczku...SZULERNIUS już nie Autor: ~zenek [31.182.253.*]
    Tomeczek zrozumie to juz niedlugo, chyba, ze postapi madrze i zabierze zysk jaki ma i pojdzie na jakas wartosciowa spolke... Jak pisalem, tu wielu bylo co myslalo, ze walor jest tani i musi odbic... jak to sie konczylo kazdy wie..
  • Re: Tomeczku...SZULERNIUS już nie Autor: ~tomek [46.5.255.*]
    walor był i po 10 funtów ale to historia ,,,za to może napiszecie kiedy był po 2 pensy ???????/ do tej pory nigdy ,,,,wy macie swoje teorie ja swoje nie kupowałem po 5 funtów tylko po 2,2 pensa a to zasadnicza różnica , czy zrobiłem dobrze czy żle przekonamy się za jakiś czas ,,,,narcos o ile dobrze czytałem to ty jako ostatni powinieneś doradzać kiedy kupować bo jakbym cię miał słuchać to bym kupił po 24 zł a ja kupiłem po 11 groszy i do tego mam na plusie a ty czym możesz się pochwalić ?
    narcos tez mial na plusie ;) hehehe, za jakis czas bedziesz na minusie, obstawiam, ze juz w przyszlym tygodniu! Roznica jest taka, ze narcos kase zarabia w biznesie, a tu inwestuje nadwyzki kasy, wiec choc sporo tu stracil, to ma gdzies ta kase, bo juz dawno zarobil wielokrotnie wiecej gdzie indziej.. ty za to wladowales tu drobniaki, ktore sa pewnie wszystkim co masz, wiec jak w przyszlym tygodniu zaczniesz tracic to zapewniam, ze zaboli cie to znacznie bardziej niz narcosa!
    ty wszystko wiesz !!!!! tylko nie wiesz że mam firmę , nie wiesz że mam inne inwestycje , wszystko oceniasz na podstawie tego co posiadasz czyli jakieś tam grosze jak to piszesz ,, w ogóle jesteś widzę najmądrzejszy ,, tylko czegoś ci brakuje skoro na jakimś bankrucie siedzisz cały dzień
    ja nie mam jednej firmy tylko kilka i kazda prosperuje bardzo dobrze. Zatrudniam na obecna chwile prawie 300 osob, wiec daruj sobie.. A oceniam bo takich jak Ty to zdaleka mozna poznac... zarobiles ciut wiecej kasy - pewnei pierwsz yraz w zyciu (choc to nadal drobniaki) i teraz szybko chcesz milionerem zostac... Widzisz szybko nic nie osiagniesz.. Ja na pierwszy milion, ktory zarobilem w wieku 26 lat, pracowalem ciezko przez 4 lata... Dzisiaj zarabiam wielokrotnie wiecej w rok ale, zeby dojsc do takiego poziomu musiualem poswiecic wiele czasu.. A mowie tylko o kasie z firm, pomijam tu inwestycje, w nieruchomosci, papiery wartosciowe itd. Wiec jak pisalem... najpierw nauka potem inwestycje! A to ze prowadzisz jedoosobowa dzialalnosc gospodarcza, ktora tak na prawde jest ukryta praca na etacie, to jeszcze o niczym nie swiadczy ;)
    znowu swoje mądrości wypisujesz , może ta jedna moja firma jest większa od wszystkich które posiadasz ,,,nie wiesz do kogo piszesz to trochę pokory ,, i schowaj swoje miliony bo jeszcze niektórzy uwierzą że milioner taki jak ty na bankrucie siedzi
    oj tomeczku tomeczku, zobaczymy kto ma racje, a wiem, ze to ja! Szkoda, ze stracisz tu kase.. hehe
  • Re: Tomeczku...SZULERNIUS już nie Autor: ~Igor [188.146.125.*]
    Pan Tomasz straci na tej spółce cały swój kapitał. Szkoda człowieka, ale widać, że młody i jeszcze ma mleko pod nosem. Serinus nauczy go życia, choć droga lekcja to będzie. A Ty zenek planujesz jakieś zakupy w najbliższym czasie? Pamiętam jak wrzucałeś screen swojego rachunku maklerskiego na mercatorze w zasadzie w czasie rzeczywistym. Chyba wszystkim zamknęło to usta. Udało Ci się powiększyć kapitał od tamtrgo czasu? Miałeś chyba w akcjach coś koło 10mln jak pamiętam i wszystko na sporych plusach, poza jedna jakąś małą pozycją. Mam nadzieję, że dobije chociaż do 1/10 tej kwoty kiedyś. Pozdrawiam
    Czesc, tak udalo mi sie zarobic troche grosza od tamtego czasu na gieldzie, choc kapital w akcjach mam podobny jak wtedy. Nadwyzki, rowniez z firm inwestuje caly czas w kawalerki na wynajem, kupilem tez troche ziemi w dosc dobrej lokalizacji. Mieszkania to calkime dobre zrodlo dochodu pasywnego, a przy wiekszej skali daje calkiem przyjemne pieniadze. Mysle ostatnio sporo o przyszlosci dzieci i chcialbym zeby mialy pieniadze niezaleznie od tego czym sie w zyciu beda zajmowac. Nie chce wywierac na nie presji, ze musza przejac firmy i pracowac tak jak tata. Beda chcieli spoko, ale jak beda chcieli pojsc swoja droga (moze niekonicznie bardzo dochodowa, ale ktora da im satysfakcje z wykonywanej pracy) to chce zeby mieli zapewniony byt na dobrym poziomie mimo to ;)
[x]
SERINUS -1,39% 0,71 2025-05-19 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.