Optymista, Zgorki, Antyteza , ciekawski, Walek , to tylko kilka z twoich Nicków. Zdecyduj się na jeden bo nikt poważnie Cię nie traktuje i twoich wypowiedzi !!
A jakie to ma znaczenie, ty klepiac trzy po trzy głodne kawalki myslisz, ze jestes wiarygodny?
Mozesz mi mowic maestro. Kolejna strona z czapki i pewnie kolejna emisja i kolejna pseudo akwizycja. Nowa branża, jak typowa spolka z new connect. To trąci desperacją, a nie wiarygodnością. Pozdrawiam.
Właśnie, niektórzy tu mają trochę oleju...muzykant janko,.. nie słuchaj gołodupców,.. prezes zwolniony co robi z akcjami????sprzedaje, wkur,.....wiony na maxa….tez bym tak zrobił ile ma nie duzo, ustaw się za 56gr ja skupuje... to tylko 1 Członek i to nie genitalia tylko żywy organizm,.spoko.wiem co spółka robi, na razie chwilowy kryzys ale to trzeba wykorzystać ,. maja problemu techniczne ale się pozbierają,.. nie dawno ktoś mi wmawiał że ipo zbankrutuje, a zarobiłem 50% w pół roku,. ehh ga,....monie z bankiera bez mózdu,..ale się pośmiałem Później...pzdr Bobi:)