Do końca roku pewnie jakieśj10 gier które są przed Holstinem będzie miało premierę to o tyle miejsc spokojnie może się przesunąć:) Ostatnio były chyba 2-3 premiery z gier z top10. A niedługo kolejne.
Jak widać na razie tempo stracił - na 168 utrzymuje się już parę dni.
Ale przyznajmy, nikt nie oczekiwał, że Holstin wejdzie do top 200 już teraz, nie ma co narzekać. Nawet Kuna i inni Stefanowie, którzy nie są przekonani co do działań Sankowskiego czy grafiki jesteście chyba zadowoleni, nie?
Czekajmy sobie w spokoju na trzecie demo, kiedy będzie to będzie... wtedy jestem 100% pewien, że jest top100
Dnia 2023-09-23 o godz. 14:04 ~Esa napisał(a): > Jak widać na razie tempo stracił - na 168 utrzymuje się już parę dni. > > > > Ale przyznajmy, nikt nie oczekiwał, że Holstin wejdzie do top 200 już teraz, nie ma co narzekać. Nawet Kuna i inni Stefanowie, którzy nie są przekonani co do działań Sankowskiego czy grafiki jesteście chyba zadowoleni, nie? > > > > Czekajmy sobie w spokoju na trzecie demo, kiedy będzie to będzie... wtedy jestem 100% pewien, że jest top100
Narazie jeszcze nie stracil ma takie tempo na utrzymywanie tych miejsc ktore obecnie zajmuje zobaczymy czy nie przyjdzie cofka na wishlist za np. miesiac czy dwa
Ja narzekam tylko na jedną rzecz w Holstinie. No i zgadzam się z kuną odnośnie poczynań prezesa w komunikatach na GPW które przypominają słonia w składzie porcelany.
Dnia 2023-09-23 o godz. 14:04 ~Esa napisał(a): > Jak widać na razie tempo stracił - na 168 utrzymuje się już parę dni. > > > > Ale przyznajmy, nikt nie oczekiwał, że Holstin wejdzie do top 200 już teraz, nie ma co narzekać. Nawet Kuna i inni Stefanowie, którzy nie są przekonani co do działań Sankowskiego czy grafiki jesteście chyba zadowoleni, nie? > > > > Czekajmy sobie w spokoju na trzecie demo, kiedy będzie to będzie... wtedy jestem 100% pewien, że jest top100
https://www.bankier.pl/forum/temat_re-30-ju-hu-hura,62484891.html "Demo petarda, akcja promocyjna przemyślana wszystko idzie pięknie od strony gry tylko komunikacja z rynkiem fatalna."
Co chcesz mi wmówić? od dawna piszę i to nie raz że Holstin jest prowadzony perfekcyjnie. Moje wpisy krytyczne dotyczą czego innego, a Ty przekierowujesz dyskusję w całkiem innym kierunku nie wiem czy czy trolujesz bo aż nie chce mi sie wierzyc zebyś nie rozumiał do czego mam pretensje. Potraktuję to jak trolling i nick idzie do zablokowanych, szkoda czasu na wchodzenie w jałowe dyskusje gdzie ktoś stawia tezę z tyłka żeby nie powiedzieć z d....y i wywołuje do tablicy.
Kuna, co jest, weź przeczytaj może jeszcze raz co napisałem? Dosłownie, że nie jesteś przekonany co do Sankowskiego, ale chwalisz grę. Gdzie tu trolling? Nic złego nie miałem na myśli, ogarnij