• Czy oni sie w koncu odezwa? Autor: ~marek [83.15.128.*]
    Co jest grane?
    Mialo byc jakies info, gdzie ono jest?
  • Re: Czy oni sie w koncu odezwa? Autor: ~mike [89.79.163.*]
    nie wykluczone że znowu im nie wyszło, oby nie
  • Re: Czy oni sie w koncu odezwa? Autor: ~j.f. [89.228.41.*]
    tu nie chodzi o to czy wyszło czy nie wyszło...tu chodzi o dzentelmeńska zasade "obiecane" niech napiszą ze nic nie wyszło...ale niech cokolwiek napiszą bo czuje sie olany....na maila też nic nie dostałem odpowiedzi...pytanie brzmi;;; czy to takie skur.... * czy to jakaś celowa taktyka...?? dzis mogłem44% na krosnie zarobić ale nie chciałem pozbyc sie części jago by mieć gotówe...oby mi sie opłaciła ta wiara... :) w sumie zawsze mozna gdzieś zarobic...jakby nie było to jutro jeśli + bedzie to wyraźne podwójne dno mamy
  • Re: Czy oni sie w koncu odezwa? Autor: ~Gienek [83.15.128.*]
    Dokladnie. Najgorsze jest to, ze nie ma zadnego komunikatu. Niech by byl jakikolwiek, byloby dobrze...
  • Re: Czy oni sie w koncu odezwa? Autor: ~mike [195.245.68.*]
    j.f. źle zrobiłeś że nie kupiłeś krosna, ja się za późno zorientowałem, ale takie okazje trzeba łapać, sentyment do jago niestety tylko w tym przeszkadza
  • krosno-jago Autor: ~j.f. [89.228.41.*]
    źle, źle...ale juz po ptakach...przy tym poziomie bez info strach wchodzić, chociaż do 1zł moze dobije...swoja drogą latem po 2zł było tanio :)...kolastyna też jakby miała ochote na 1zł... ale sentyment górą...a moze poprostu brak wolnej kasy i za duza strata by sprzedać papier jagódek. ja sobie ciągle tłumacze to tak, ze cisza jest wynikiem celowej manipulacji...wyniki kwartalne-przejecie stormm-przejecie innych spółek...zobaczymy....widac ze nie ma jakiejś ucieczki...główni decydenci dokupili w grudniu, więc źle nie moze być...to co bardziej dziwi mnie to brak infa o milagrosie...wszystko połątwione, podpisane, wycenione...tylko kwestja emisji akcji co do końca roku miała byc

jeśli posypałyby sie pozytywne infa to jago moze być drugim krosnem... wiec trzymam sie początku decyzji długoterminowej i te spadki mogą być równie szybko pod 3zł zamienione
  • zwieracze puściły Autor: ~j.f. [89.228.41.*]
    ktoś niewytrzymał ciśnienia...złe dane z usa+cisza medjalna w jago zrobiły swoje...ale głowa do góry! bywało w lipcu gorzej :)
  • Re: zwieracze puściły Autor: ~mike [195.245.68.*]
    w październiku chyba
[x]
JAGO -66,67% 0,01 2012-10-24 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.