Jeżeli TotalFiz nie wyjdzie ławą z akcjonariatu to możesz wchodzić,Total to specjaliści od długoterminowych inwestycji o dużej stopie zwrotu.Jeżeli Total(Łapiński) opuści pokład to znaczy,że coś jest nie halo ze spółką...oni zawsze wiedzą o wszystkim wcześniej niż my-plankton.Ja w ramach dywersyfikacji trochę kupiłem na spadku,ale jestem tylko płotką...P.S.Total zarobił grube miliony na SCPFL
A coś się zmieniło w fundamentach? Jak na razie wyglada to dobrze. Czekamy na ostateczne wyniki badań na osteoartrozę. Jeśli się nie mylę będzie to pierwsza Polska spółka giełdowa która jest po zakończeniu pełnych badań klinicznych i w prostej linii do zarejestrowania doskonałego leku na osteoartrozę. Ze wstępnych wyników badań wynika, że ma świetne parametry, lepsze niż jedyny lek na rynku - od Zoetisa
O jakich fundamentach piszesz ? Na chwile obecna tu nic nie ma oprócz kolejnych obietnic emisji i ABB. Nawet nie ma raportu z badań który miał być na początku września.
Obietnic emisji? O żadnej emisji nie ma mowy. Spółka ma jeszcze mnóstwo kasy z ostatniej emisji. I z partneringu powinna tez coś dostać. Nie licząc dofinansowań o które się ubiegają