Widać jest tam tyle wałków że nikt z audytorów nie chce tego poświadczyć swoim nazwiskiem...może w tą stronę zacznijmy myśleć...niektórzy szanują swoje nazwisko ...
giero, zdejmij wałki z głowy bo uciskają twoją nicość między skroniami.
Nie znam forum innej spółki żeby ktoś kto nie posiada akcji danej spółki był tak aktywny wypluwając równocześnie tyle szlamu z siebie.
Bekusiu piszę prawdę a Ty wiesz doskonale że tak jest...nie obrażaj tu Mojej osoby...raport jest nie ma?to fakty czy mity. Nie pierwszy raz spółka zawieszona i zapewne bez powodu...raporty piękne zapowiedzi a nawet jak zysk jakiś się pojawią wyprowadzony w usługach obcych...to fakty wystarczy poczytać...nie obrażaj bo to nie przystoi tak poważnej Personie...chyba że nie masz już innych argumentów...to co nazywasz pluciem masz powyżej w faktach...zaprzeczysz...dalej dobrze im beż raportu...tak szanują akcjonariuszy...
Poczytaj wstecz bo zadajesz ciągle te same pytanie bez znaczenia i już wiele razy była ta sama odpowiedź...nie masz innych pytań...czy tak czy nie to bez znaczenia...faktem jest brak raportu...zawieszenie...szansa na max. Fixy...I oczywiście te zyski niby w drugim kwartale...poddane pod wątpliwość w samym komentarzu opublikowanym przez spółkę...Espi wiele umów ramowych wiele ale mućka co dużo ryczym mleczka nie daje dużo...takie prawidła ludowe...
Zadaję pytanie, bo ty nie odpowiadasz gdybyś tego nie zauważył.
A porównywanie swojego stanu posiadania do Majdana, to jakbyś porównał się do mnie.
Majdan może posiadać 4,99% akcji MBF. I będziesz o tym wiedział?
To opluwaczu z wałkami w kołtunach, nie rozumiesz prostego pytania co do twojego stanu posiadania ?
Nawet thiago już zaczyna normalnie pisać a Ty sobie poszukaj nie będę kilka razy na to samo pytanie odpowiadał ...I co dalej nie umiesz normalnie tylko obrażasz a obrażaj bo nie masz argumentów...fakty są jakie są...spółka obiecuje...wybiela się a powinna po prostu szanować akcjonariuszy i nie dopuścić chociażby do jednego dnia zawieszenia...Becz dalej akcji mam tyle co w piosence Lady Pank śpiewają Mniej niż...a ja mam dokładnie nie mniej nie więcej...taki rebus...
Lepiej leć na Żyletę tam zapewne spotkasz tego co ma akcjonariuszy...tam gdzie słońce nie dochodzi...niestety taka jest prawda i fakty...lepiej zacznijcie jakoś naciskać bo to są wasze zainwestowane pieniądze...chyba że weszliście jak do kasyna...oddać
I masz rację taka to ślisko spółka że zawsze pisze powinien postaramy się ale...nigdy konkretnie że będzie do 10.10. 2023...powiedzmy ...wolność słowa obowiązuje będę pisał gdzie będę chciał nie będziesz mi dyktował co mam robić lub nie....
Oj Beka kogo chcesz uwiarygodnić napisali co najmniej 20 dni to może być wieczność tacy są właśnie konkretnie jak Ty...masz mniej niż 1% akcji czyli 1szt Tomek konkretnie napisał że ma 1000...piszę bo miałem te akcje nawet zarobiłem przeżyłem zawieszenie i wiem że to jedna wielka ściema ci figuranci w zarządzie i pseudo prezes...jedź na żyletę to poznasz kierownika zamieszania albo do Józefowa...przez niego i z jego pseudo uczciwości wisicie a Ty wybierasz to towarzystwo w białych rękawiczkach to jest dopiero życiowa porażka...
trollownia nie da się uwiarygodnić i to jest fakt ale pewnie ty będziesz do tego dążył tak samo jak do udawadniania samemu sobie, że życie to tylko forum MBF i opluwanie tej Spółki.
Jak może mnie zaboleć coś od kogoś, którego sensem życia jest wyłącznie to forum?
Nie wkręcaj mnie w swój ograniczony świat, a tym samym nie równaj do siebie.
A z czym się ujawniłem?
Z tą 1 akcją wg ciebie?
I w twoim tym mega ograniczonym świecie wymyśla się również znajomych?
Nie no psychiatra i poloonista w jednym...kogoś chcesz obrazisz to pocisnąłeś samemu sobie ja szoruje po dnie ty to nawet nie wiem gdzie...o życiu jak widać wiesz niewiele a o inwestowaniu pewnie jeszcze mniej...inteligentni odzywają ten wątek...ech brak słów...
Nie muszę się uwiarygodniać...no tak Ty musisz bo musisz nagonic innych na tą makulaturę...upchnąć i boli jak opisuje jak ten mechanizm działa...I wyszło szydło z worka...szach i mat