sprzedają FF inkaso czyli bankruta. i jeszcze bankrut ma podobno działać i portfele nabywać, po czym zlecać do fast finance hehe. ciekawe co się za tym kryje :)
płacz dalej marian. 2 tysiące na konto weszło, już na obligacjach FF mam 5 tys. zysku. Niedużo im mam, bo tylko 20 sztuk, ale zawsze cieszy. Aha, no i ostatnie obligacje, tuż przed wstrzymaniem notowań, kupowałem po 10% wartości nominalnej. A jeszcze resztę zamienią na akcje, które też może po 10 groszy uda się sprzedać :D
kupili po 10 procent wartosci o ile w ogole byly bo jak ktos tu udowadnial dawno temu to byly po 20 procent w koncu notowan a może gościu otrzymałes w spadku po zmarłej teściowej i wiedz jeszcze że od zyskó zapłącisz podatek i sam musisz złożyć oświadczenie bo jak nie to zobaczysz co będzie
TAK marianke co prawda skupuje ten co skupuje po 500 zlotych i nawet deczko wiecej ale jest sie czym marwic jak dojdzie do 3.5 zlotego a moze i wyzej to wtedy moze a nawet musi spasc w kazdy m razie musi rosnac do wymiany akcji na obligacji czy tez odwrotnie aby zachecic tych co maja obligacji by je zamienili na akcje