Dnia 2023-09-20 o godz. 21:04 ~podradomskijamnik napisał(a): > Bocwana Clown czyli Vincent to staryznajomy z forum Invention. To jest jeden z jego setek nicków.
To było do przewidzenia, ten gość nie jest zdrowy psychicznie. Ale on to nazywa "strategią" Ciągle kłamie tak jak z tą sprzedażą akcji, pisze z setek nicków czy nawet się podszywa pod kogoś, bo myśli że dzięki temu kurs oze wyniesie 5 zł.
Dnia 2023-09-21 o godz. 16:36 ~Vincent napisał(a): > Dwóch forumowych g,(łąbów, z wywieszony jęzorem czekają ja zaczniemy zarabiać:) > > 5 zł niemo ty, haha
5 zł? Na tyle co najmniej cię powiesili. Z wywieszonym jęzorem to ty czekasz aż zaczniesz zarabiać, 3 roku już czekasz i wyjesz. Ale zdradzę ci tajemnicę, nigdy nie zaczniesz zarabiać tutaj! Utopiłeś tutaj pieniądze, nie odzyskasz juz ich.
widze ze vincent stal sie dla was jakims bozkiem .strasznie go celebrujecie. jak cos napisze od razu lecicie mu odpisywac czy dobrze czy zle.do pozygania
Dnia 2023-09-21 o godz. 16:46 ~jurbul napisał(a): > widze ze vincent stal sie dla was jakims bozkiem .strasznie go celebrujecie. jak cos napisze od razu lecicie mu odpisywac czy dobrze czy zle.do pozygania
Nie bożkiem tylko ścierwem, które należy tępić. Ze złem należy walczyć. I rzygamy przez "rz" nie bądź jak Bocwana Clown i pisz poprawnie.
Masz rację wróżbito, haha
Siedzą po nocach i grzebią g, (łąby w mojej twórczości forumowej. Znają ja lepiej odemnie
Przynajmniej się czegoś nauczą:) hahaha
Jak odbije pewno znikną albo zmienią nick, to dla nich norma:)
A co to podradomski piesek napisał pod nickiem nagona akcjoinm, haha.
Słyszałem, że masz 4 rocznicę nagania na śmiecia INM, haha. Jako bankomat jesteś w girlanda h, a drzewo przybrane?
Oj nie masz ty, haha
Idzie gość przez las i słyszy jak ktoś drze się w niebogłosy prosząc o pomoc
Gość podchodzi a tam goły staryznajomek vel akcjoinm z pod Radomia przywiązany do drzewa łka, że zabrali mu kasę, rozebrali i.. wykorzystali.
Na co gość się rozgląda, rozgląda, otwiera rozporek i mówi : Oj nie masz pan szczęścia, nie masz pan szczęścia, hahaha
Ty zakłamana ściero Bocwana Clown doskonale wiesz że ja z tym twoim inventionem nie mam nic wspólnego. Za to ty masz bardzo dużo, tak dużo że poleciałeś nawet do moderatora żeby usunął mój wpis gdzie cię demaskuję Więc jeszcze raz :
Dnia 2023-09-21 o godz. 21:12 ~podradomskijamnik napisał(a): > Ty zakłamana ściero Bocwana Clown doskonale wiesz że ja z tym twoim inventionem nie mam nic wspólnego. Za to ty masz bardzo dużo, tak dużo że poleciałeś nawet do moderatora żeby usunął mój wpis gdzie cię demaskuję > Więc jeszcze raz : > > Autor: ~Vincent [84.205.172.*] 2023-09-21 20:57 > > Autor: ~staryznajomy [84.205.172.*] 2023-01-03 13:00 > > https://www.bankier.pl/forum/temat_0-sprzedawlnego-produktu-0-przychodu-0-dotacji-mega-emisja,58365641.html
vincent aka Bocwański tutaj nigdy słowa prawdy nie napisał, więc to też nie dziwi. Zwykły pajac powieszony na 4,85 czekający 3 rok na cud.
Vincencik
4 rocznice? Na INM jestem od wykeszowania prawie 600 k zysku z 4Mass czyli od lipca 2020 który to zysk i czesciowo kapitał zainwestowalem wtedy w Invention i Softblue i go pomnożyłem kilja razy.
Dlatego tak jak pisalem stac mnie bylo na kupno 36 k akcji ORLEN w pazdzierniku 2022 po ok 54 i sprzedaz w grudniu po 66 zl zysk prawie 400 k zl. Pozniej juz odkupowalem tylko 13,3 k Orlenu który ostatecznie wykeszowalem po dniu dywidendy ktora to zgarnalem 31 sierpnia w tym roku w kwocie ciut powyzej 59 k juz po podatku. A ciebie dalej widze to bili co? SUPER...MA BOLEĆ wtopiarzu i bedzie bolec bardziej jak kolejny raz pomnoze zyski na INVENTIONIE a ty to przy mnie możesz co najwyżej chodzić gęsi szczać prowadzać hahaha