Debicki juz 2 spotkanie z rzzedu mówi o grze AAA a na kuris posucha, nikt nawet o tym nie pisze ani nie wspomina na Fintwit gdzie gaming jest bardzo popularny. Pytanie czy nikt mu nie ufa czy grubasy i tak wiedzą ze to ściema bo mają wejsca aby uzyskac poufne infa. Jak to mowia kurs prawed ci powie.
Dnia 2023-09-20 o godz. 20:27 ~pocker napisał(a): > Debicki juz 2 spotkanie z rzzedu mówi o grze AAA a na kuris posucha, nikt nawet o tym nie pisze ani nie wspomina na Fintwit gdzie gaming jest bardzo popularny. Pytanie czy nikt mu nie ufa czy grubasy i tak wiedzą ze to ściema bo mają wejsca aby uzyskac poufne infa. Jak to mowia kurs prawed ci powie.
Odpowiedzi nie mam, ale pewien czas temu zrealizowalem strate po tych ladnych paru latach (znalazlem lepsza okazje inwestycyjna, tak po prostu). Zycze akcjonariuszom zeby kurs poszedl do gory, chociaz sam kiepsko to widze - przewazajacy argument za sprzedaza dla mnie to fakt, ze firma do tej pory nie wykazala sie wydajnoscia i umiejetnoscia dowozenia na czas.
Powodzenia Pocker, pamietam ze pare razy pogadalismy na forum i wyglada, ze masz leb na karku :)
Masz słabą pamięć. Ja pamiętam doskonale lipiec 2020, gdzie "brylantyna" obiecywał tajemniczą produkcję AAA. Co prawda od tamego czasu minęły już ponad 3 lata, kurs spadł kilkadziesiąt procentów, ale nie przeszkadza to naganiaczom dalej łowić nowy narybek na forum. Najgorszy jest ten cynizm i abstrakcyjny poziom dyskucji ludzi z zarządu i domu maklerskiego, którzy przy współudziale wieloletnich wisielców (czyt. inwestorów) codziennie, z uporem maniaka bronią tego papiera na tym forum. Nie wiem jak można patrzeć w lustro i pisać tutaj o tym, że ta spółka to wspaniała inwestycja. Po prostu nie rozumiem tego. I nie - nie chcę dokupić tego śmiecia taniej. Miałem dawno temu, wywaliłem dawno temu :)