• 10 lat Milestone na GPW Autor: ~Lex [91.123.181.*]
    Listopad 2013 r. Milestone Medical to pierwsza spółka z USA, która pozyskała kapitał i debiutuje w Warszawie. Jej kapitalizacja przekracza na starcie 100 mln zł, a ponad 9 proc. akcji w podwyższonym kapitale objęły krajowe instytucje finansowe, zarządzające aktywami przekraczającymi 15 mld zł.

Milestone Medical to joint-venture notowanej na rynku OTC w USA spółki Milestone Scientific oraz silnego partnera z Chin - Beijing 3H (Heart-Help-Health) Scientific Technology Co., Ltd. Celem wspólnego przedsięwzięcia jest rozwój, komercjalizacja, produkcja oraz sprzedaż sterowanych komputerowo medycznych systemów dozowania znieczulenia zewnątrzoponowego (ang. epidural) oraz iniekcji dostawowych (ang. intra-articular), opartych na opatentowanych wynalazkach Milestone Scientific. Milestone Scientific – spółka matka Milestone Medical - skupia się na rynku stomatologicznym i udzieliła Milestone Medical bezpłatnego wyłącznego prawa do używania swoich patentów na rynku medycznym. Beijing 3H będzie dystrybutorem produktów Milestone Medical w Azji, w szczególności w Chinach, Makao i Hongkongu. Milestone Scientific zapewni dystrybucję w Ameryce Północnej (porozumienie dotyczące systemu epidural z Tri-anim Health Services z Grupy Sarnova, wiodącym dystrybutorem specjalistycznego wyposażenia szpitali w USA), natomiast Milestone Medical zajmie się bezpośrednio dystrybucją własnych produktów na pozostałych rynkach (w tym w Europie). Proces rozwoju systemów dozowania znieczulenia zewnątrzoponowego (ang. epidural) oraz iniekcji dostawowych (ang. intra-articular) został już zakończony. Zapowiadało się tak pięknie...
  • Re: 10 lat Milestone na GPW Autor: ~Mateo [5.173.166.*]
    Perła się rozkręci
  • Re: 10 lat Milestone na GPW Autor: ~milos [83.28.240.*]
    Mam trochę akcji już 8 lat,kiedys mocno wierzyłem w sukces, ciągle jestem kilka groszy na akcji do przodu, 8 miesięcy temu wydawało się,że coś z tego będzie bo kilka powaznych szpitali w Stanach zainteresowało się produktem i wydało dobre opinie. Mam znajomego anastologa w Stanach, który jednak nie dawno stwierdził,że firmy produktujące obecnie dostepne ogólnie materialy do znieczuleń mają potęzne looby i bedzie trudno z nimi wygrać.swoją drogą w Europie też entuzjazm opadł. Jak bedzie w sumie ze swietnym produktem,who knows?
  • Re: 10 lat Milestone na GPW Autor: ~2pac [31.0.34.*]
    A sprzedaż wynosi 6000 dolarów nie wiadomo czy śmiać się czy płakać
  • Re: 10 lat Milestone na GPW Autor: ~Lex [91.123.181.*]
    Pełne zwątpienie
  • Re: 10 lat Milestone na GPW Autor: ~Lex [91.123.181.*]
    Coś tam się dzieje.....
    https://www.milestonescientific.com/milestone-scientific-achieves-revenue-of-2-1-million-and-provides-business-update-for-the-third-quarter-of-2023
[x]
MILESTONE 0,00% 1,58 2023-12-18 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.