Dziwie sie ulicy ze od rana wywala papier :) widac ze male pakieciki wyrzucaja przestraszeni. Pgf przypomina mi bardzo asm tam trzeba bylo troche poczekac ale zyski byly konkretne
Jest mega moda na bankruty ostatnio no to warto tu posiedzieć :) Może zrobią jazdę jak na Energoinstal ..
Myślałem też nad VISTAL dzisiaj -- ale tam mogą w każdej chwili zablokować na zawsze notowania bo jest w upadłości
PGV (skrót na GPW) a nie PGF ;) taka drobnostka i to, że PGV nie jest w upadłości to wiem pisałem o VISTAL, że tam może być mega spekulacyjny odjazd w górę - ale jest jeszcze większe ryzyko, że już na zawsze zawieszą notowania w każdej chwili..... tak jak wczoraj wieczorem info, że dzisiaj otwierają notowania PGV
Predzej czy pozniej to bedzie rosło. Liczę na jakies dobre espi w najblizszym czasie. Widac ze porzadkuja sprawy w spolce nowy prezes nowy inwestor. Prezes to juz uznana marka na polskim rynku
Podtrzymuje Twoją opinie ze kurs 3 - 5 zł to może w ciągu roku bo spółka idzie w dobrym kierunku i zaczną się pojawiać dobre informacje. Trzymajcie kciuki Pozdrawiam poważnych inwestorów.
Pewnie, że dobiorę pakieciak po wypłacie w październiku 10-15 :) to będzie znowu niespodzianka jak wczoraj :)
Serio dajecie się nabierać na ten sztuczny spadek? Oj zdziwicie się jak ktoś ze spółki zależnej z mega dobrymi wynikami z ostatniego kwartału (SUNDRAGON) zasiądzie tutaj :)
po wyborach politycznych czy prezesa? jeśli to drugie - to nie mam zdania jeśli to pierwsze - to do czerwca pgf miał pisowską kryszę - teraz przynajmniej w teorii - kryszy nie ma. Tzn nie widać, że jej nie ma. ciekawe jest tylko kto stoi za tajemniczą skrytką pocztową w Azji
Po wyborach politycznych :) Prezes nie ma tu znaczenia :) A ta sprzedaż, aż do 90 groszy to są śmieszne ilości. Na chwilę obecną (nie licząc ukrytej sprzedaży) wystarczy 50 tys. zł i masz po 90 gr
Jest na minusie 27,7% i żeby być na ,,zero,, musiałby zaliczyć 38% wzrost... (liczby w zaokrągleniu, nie licze ewentualnej prowizji, jeśli płaci) .................
Nie dokupuję drugi pakiecik po wyborach :) Ale jak wygra pewna partia, której nie cierpię - to wyjeżdżam do rodziny do Kanady bo szkoda moich dzieci w tym kraju... ale z akcjami zostaję ... nie ukrywam zrobili rzeź niewiniątek w kilka dni :) ale już widzę tą jazdę w drugą stronę :) to będzie moment..
Technik-at ty tutaj ? Nie tylko PATENTUS Ci w głowie. Myślę coś tutaj dźgnąć , mam trochę akcji ale niewystarczające dużo . PGF to już Nie to samo co PATENTUS , ale wiem że będzie tutaj jazda . Wystarczy info o nowym prezesie , w piątek także wyniki , może znowu zaplusują. Będzie tutaj niezła jazda , tylko czy już wchodzić w ten Singapurski cud czy dopiero w piątek
Nowy inwestor i prezes to nie przypadek, sundragon i pokrewne spółki grupy uszyją tutaj grube wzrosty pod nowe projekty, warto juz teraz zbierać, dużo już nie spadnie kurs a bardzo szybko urośnie po wynikach, po za tym powoli zlatuje się stowarzyszenie spekulantów z forum a to też dobry znak Xd
Jeszcze dzisiaj ktos resztki podsypywał ale koncowka sesji to juz zebranie po wciaz smiesznej cenie. Tutaj jak ktos zacznie kupowac to do 1 zl całe nic papiera pobierze