• Majstersztyk Autor: ~Jw [188.33.249.*]
    Porobili ulice, a tacy byli profesjonalni. Wczoraj raport, nic o ABB , a dzisiaj niespodzianka. Maskara...
  • Re: Majstersztyk Autor: ~aaa [147.161.249.*]
    Wielgus, przez tyle lat pracował w SII, że wie jak wrobić ulice :(
  • Re: Majstersztyk Autor: ~Alicja [46.204.100.*]
    Pod coś ta podbitka na 88zl była, ten wygrał kto zobaczył że wzrosty pod nic i sprzedał. Teraz na minus 20proc i to nie od ath odkupuje :)
  • Re: Majstersztyk Autor: ~Alicja [46.204.108.*]
    Ładna końcówka. Zobaczymy co jutro i czy zakup na minus 18-20proc był opłacalny
  • Re: Majstersztyk Autor: jaroblack [45.11.60.*]
    No to obserwujemy razem. Też wykorzystałem dodatkową opcję zakupów, a kiedy zarobimy, zobaczymy.
  • Re: Majstersztyk Autor: ~Alicja [46.204.96.*]
    Mogę chwilowo pluć sobie w brodę bo finalnie czy ktoś ma po 60 czy 80 to wg mnie i tak zarobi ale na minus 20 to żal nie brać dla samej zasady. Nawet Puree wzięłam po mw 14zl
  • Re: Majstersztyk Autor: ~Jaro [213.134.188.*]
    Jutro pewnie dobierzesz kolejne -20% taniej. Coś im chyba nie poszło … wyniki miały być przełom sierpnia / września i nadal brak. Dlaczego robią ABB przed ogłoszeniem wyników ? Pewnie jakby ogłosili dobre to zrobiliby ABB po kursie 3 cyfrowym. Ciekaw jestem czy będą starali się jakoś to wytłumaczyć bo do tej pory spółka miała dobry kontakt z inwestorami a bez komentarza straci wiarygodność.
  • Re: Majstersztyk Autor: ~kuiki [83.28.163.*]
    żaden  Majstersztyk złodziejstwo jak zwykle , produkują się w karpaczu i w mediach a potem abb
  • Re: Majstersztyk Autor: ~Alicja [46.204.101.*]
    Hihi dobre, wyniki, hihihi. Sprzedawaj. Gotówka jest po sprzedaży SDS
[x]
BIOCELTIX 6,89% 104,00 2025-09-19 17:02:40
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.