Petrola sprzedałem i to dziś na plusie, a pisałem że wychodzę ( nalezę do uczciwych inwestorów i wielu na tym skorzysta jak mnie posłucha )
teraz mam sporo wolnych środków na ATLANTISA , bo czas by prom wystrzelił.
zabawne jest to, że gdy pociąg stoi, to każdy na peronie zwanym GPW zastanawia się i myśli - czy to na pewno mój???
A gdy ten pociąg odjedzie to CI co nie wsiedli zaczynają za nim biec wołając:
- o cholera mój pociąg
Czy to nie jest śmieszne, że wtedy ten pociąg wydaje się być ich ???
Jeszcze lepiej jest z wysiadającymi, których krew zalewa, że to nie ten peron, bo chcieli jechać dalej ale zabrakło im cierpliwości :-)
BArdzo Cię lubię :-) słowa krytyki też są potrzebne :-)
W przyszłości będzie można po kimś na forum jeździć :-)
Dobra rada Łykaj ile się da, bo wielu dziś zakończyło temat na innych spółkach i jak
zbadają akcjonariat, że jest gotowy do wzrostów, wówczas kurtyna opadnie.
Ale wcześniej musimy pozbyć się krótkich graczy, by przebić 2 zł i jechać wyżej.
Dlatego przed nami jeszcze okres ciszy i wyczuwania akcjonariatu ( ewentualny wykup )
Mówię jak będzie i nie owijam w bawełnę...nie zależy mi na tym co sądzicie, bo nigdy o to nie pytam i nie bedę... mam swoje odpowiedzi i one się dla mnie liczą... chcecie to sprzedawajcie, my i tak wszystko kupimy !!!
Kiedy odpał ??? zapytajcie wizjonera na gg przecież podawał :P
Ale niestety nie wim czy zdążycie, ten człowiek musi najpierw zaufać zebrać trochę inf o was samych, a później odpał. A na to już czasu nie będzie, bo ja wiem kiedy będzie wybicie i to jest w tym wszystkim najlepsze.
LESZCZYNO SPRZEDAWAJ !!!!!! Nasza Średnia to 1,4 i niżej jak będzie spadało to wybicie...bo my na minusie nigdy niejesteśmy. Krosno już dało zarobić..nawet peepes i beefsan przyniusł korzyści, petrol też niczego sobie.
My jak my ale wizjoner ma średnią w okolicach 1 zł. to sobie na luz pozwolić może :/
jednojest pewne wchodziliśmy we wszystko co nam podyktował i się sprawdziło i nieźlena tym zarobiliśmy :) Mówię wchodziliśmy, bo jest nas paru :P MY kupujemy, bo on wie, że warto...teraz przepowiada wzrosty na atlantisie, lubawie i kolastynie i na nich jesteśmy :)
POZDRO !!!!!!!