a tak po prawdzie to moglibyście coś na Softblue podbić kurs bo mam wrażenia, że same tu go..ło..du...pce siedzą i patrzą się jak szpak w piz.... czekając aż ich ktoś z haków pozdejmują
a tak po prawdzie to moglibyście coś na Softblue podbić kurs bo mam wrażenia, że same tu go..ło..du...pce siedzą i patrzą się jak szpak w piz.... czekając aż ich ktoś z haków pozdejmują
wnioski bez zmian INM musi przebić 30 groszy wtedy i SBE ma szanse na wzrosty a prawdziwe przyjdą gdy INVENTION ruszy w kierunku 1 zł dlatego każdy kto ma 1 akcje SBE powinien mieć 2 akcje INM i wtedy ma szansę na duży zysk a przy okazji dywersyfikację a ja i tak uważam, że to INM będzie miał skokowe wzrosty i ostatecznie jego kurs będzie z 3 x wyższe niż SBE
3 tysiące zł obroty na SBE? to ja dziś mam w portfelu więcej :) a INVENTION 134 tys. i to też żadna rewelacja ale pokazuje też dokładnie która spółka jest kluczowa dla całej grupy
mijają prawie 2 miesiące od założenia wątku i coś się zmieniło? no tak, kurs INVENTION coraz blizej kursu Softblue czyli to co mówię od wielu wieli miesięcy, że to INVENTION będzie siłą pociągową SOFTBLUE i docelowo wycena tej spółki będzie kilka razy wyższe od SBE
a dodatkowo INVENTION posiada prawie 40% udział w SBE gdzie większa połowa jest dopuszczona do obrotu
tylko przypominam, że INVENTION już niedługo będzie kołem rozpędowym dla SOFTBLUE ale najpierw muszą go tam wybić pod 1 pln a na pewno powyżej 40-50-60 groszy by spowodowało to stabilny i systematyczny wzrost kursu Softblue
widać jaka spółka jest kluczowa dla biznesu, zarówno po kursie jak i po obrotach a ci co pluli na mnie, pluli na INVENTION możecie się pocałować w ....wiecie w co :D