Witam Panowie i Panie
Mamy 2 dniową korektę, zgodną z tym co w ostanim wroście,
większość z was dostała to na mailu, ode mnie wczoraj,
Martin wyrocznią nie byłeś i nie będziesz,
Każdy historycznie może przejrzeć Twoje wywody
Od srody pojedziemy w górę-razem:)
....tak Martinie....nie wsiadłeś...drzwi zatrzaśnięte przed nosem pociągu pt Polna
....zostaniesz w swoim Warsie....spoko, za 3 dni...podstawią drezynę....
c
p.s.ku pamięci forumowiczów...w pt była sugestia na forum IEA o chwilowej przesiadce na Polną, gdzie
pt +30%, dziś +10% przy kilkadziesiątkrotnym wzroście wolumenu
pierwsza godzina immo zawsze jest strasznie nerwowa. ludzie oddają za bezcen albo kupują za po wk...wę.
więc może ...poczekam popatrze, zrozumię więcej i w środe wreszcie sam też włącze się do akcji...;)
no i mit Bankiera pomalu sie kruszy. Latwo jest komentowac ex post Panie Bankier, prawda? Pewnie wkrotce bedzie korekta i bedziesz pial ze to wlasnie TA KOREKTE PRZEWIDZIALES ,,-).
Ale co do wlasnego marketingu szacuneczek, w tym jestes niezly...
rsi na dziennym 65, jeszcze troche moze podciagnac, a jak rzeczywsice ma byc wysoki prog na iea to mozemy miec nawet 40% korektę,zapamiętajcie: trzeba potrząsnać drzewem,zeby kilka jabłek spadło,a etraz na m5 rsi na 80 zaraz sie powinien korekcic zaczac,pzdr
dobra Bankier wywaliłem za Twoja namową po 3,17 właśnei teraz poczekam na Twoja korektę mam nadzieję że nie będę zaraz wskakiwał po 3,80 a jechałem bez sprzedazy od 1,85 - 1,87
Bankier 72 bardzo szanuje wszystkie twoje opinie
Pisałeś o korekcie, ja szczerze mówiąc myślałem że będzie już od 3,01
ale cóż przeczekałem trochę i póki co sprzedałem cały swój pakiet po 3,20
Jesli możesz to napisz mi maila, chciałbym nawiązać kontakt
klimkiewicz@arf.com.pl
Uważam że spadnie do kanału 2,65, ale chciałbym poznac Twoją opinię na temat korekty i nie tylko
Martin, zaczyasz znowu....\
ja zarobiłem dziś wiecej od ciebie...
a co do DT no cóż często nie zapanujesz nad emocjami, trend pominał 2 świeczki opadające z ostatniej fali, lub ją o 1 świeczkę przesunął, być moze jutro....
pamiętaj że to dzieki mojej opinii z 30,12 zarabiasz.... dlaczego nie daleś Ty ceny docelowej do konca miesiąca 1,1 E=4,29 (3,9) ? to AT pokazało, mimo że miałeś cenę 1,85zł??
do odważych swiat należy:)
gratuluję trafki na DT
miłego wieczoru dla akcjonariuszy papierka.....
Dnia 2009-01-12 o godz. 16:55 ~bankier72 napisał(a):
> Martin, zaczyasz znowu....\
ja zarobiłem dziś wiecej od
> ciebie...
a co do DT no cóż często nie zapanujesz nad
> emocjami, trend pominał 2 świeczki opadające z ostatniej
> fali, lub ją o 1 świeczkę przesunął, być moze jutro....
> pamiętaj że to dzieki mojej opinii z 30,12 zarabiasz....
> dlaczego nie daleś Ty ceny docelowej do konca miesiąca 1,1
> E=4,29 (3,9) ? to AT pokazało, mimo że miałeś cenę 1,85zł??
>
do odważych swiat należy:)
gratuluję trafki na DT
miłego
> wieczoru dla akcjonariuszy papierka.....
...dobra....nie licytujmy się , bo to nie ma sensu, napisać można wszystko.
Rozumiem twoje podejście, ja jestem w tym położeniu , że nie muszę nic udowadniać komukolwiek, a jedynie czasami dla własnej satysfakcji .
....Z tegoż względu nie będę się już rozwodził i powiem, że masz rację i jesteś geniuszem giełdy.....OK.?
Oraz , że każdy swój rozum ma i zarabia jak mu się podoba.
Pozdrów Czarka i pogratuluj mu ode mnie trafnego strzału, ty też powinieneś mu podziękować.
pozdro..........martinos.........
tak bankierku mów mów czekamy na to twoje klakiery, bardzo dobra była ta twoja dzisiejsza korekta ale pisz anjlepiej 3 postay z rana ze spadnie potem że wzrośnie a potem że nic nie bedzie zawsze po 2 dniach będziesz go mógł odświeżyć jaki ty to nie mądry i pociągnąć za sobą stado upośledzonych co nie potrafią myśleć samodzielnie i czytać wykresów, dla mnei jesteś zapatrzonym w siebie bałwanem, sory ale taka prawda ale twoje dywagacje są tyle warte co kwiaciarki, a to że wiadomo od końca listopada że spółka będzie rosła to żadne odkrycie, czasem uda ci się coś odczytać z wykresu i co 10 twa przepowiednia się sprawdzi bo taki jest trend to żadna rewelka ale wszyscy co cię obśmiewują mają racje po prostu jesteś niedojżałym mentalnie w środku dzieckiem który chce być bogiem ale tylko tułmanków możesz być ale jeżeli tutaj dobrze ci idzie leczenie swych kompleksów to to rób przynajmniej dla sego zdowia szkoda że wielu tylko zapatrzonych w ciebie straci ale może to będzie ich cena aby pójść po rozum
a tak wogóle to pozdro nie zrażaj się otwartymi i prawdziwymi komentarzami jak np mój zawsze to jest weselej pośmiać się z takich jak wy
Trzeba czytać poprzednie wypowiedzi Bankiera 72, a nie teraz sie wymądrzać, pisał już wczesniej o 4,24zl do konca miesiaca i to może się sprawdzić, pisał o korekcie, ale też, że jeżeli trend przekroczy 3,05 może być ciekawie. Wnioski samemu trzeba wyciągać, a Bankier sporo podpowiedział, ja na tym skorzystałem, mogę tylko pogratulować i Bankierowi i Martinowi, pozdrawiam i miłego wieczoru.