Przez ostatnie kilka dni kazda sesja wyglądała tak samo: rano obnizenie kursu na niskich obrotach, w środku dnia zbieranie, przed zamknieciem znowu zanizanie kursu. Ewidentnie było widać, że komuś zależy na tym zeby kurs zjechał
Natomiast 13.09 i 14.09 sesje wyglądały zupełnie inaczej: był0 widać nerwowe zbieranie i to na sporych obrotach. Do tego wszystko się zaczeło przy kursie w okolicach 2 PLN po tym jak zaczeli panikować po odwołaniu prezesa
Dnia 2023-09-15 o godz. 12:47 rozsadny78 napisał(a): > Pytanie tylko kto skupował wczoraj i przedwczoraj > > > > Przez ostatnie kilka dni kazda sesja wyglądała tak samo: rano obnizenie kursu na niskich obrotach, w środku dnia zbieranie, przed zamknieciem znowu zanizanie kursu. Ewidentnie było widać, że komuś zależy na tym zeby kurs zjechał > > > > Natomiast 13.09 i 14.09 sesje wyglądały zupełnie inaczej: był0 widać nerwowe zbieranie i to na sporych obrotach. Do tego wszystko się zaczeło przy kursie w okolicach 2 PLN po tym jak zaczeli panikować po odwołaniu prezesa
Dnia 2023-09-15 o godz. 12:13 rozsadny78 napisał(a): > Prezes sprzedał całośc akcji: połowę Ragnar sp z o. o. a połowe Międlarowi > > Tak jak od początku mówiłem byli dogadani. To dobra informacja dla akcjonariuszy bo to znaczy, że Januszewski nie bedzie robił problemów z Warmagnet
Dokładnie. Januszewski dostał tyle ile chciał, a przypomnę, że miał akcje kupione przed debiutem za 1 zł.
Czyli tak jak pisałem wargmanet i cała robota, targi itd poszło w pi...Kto teraz kupi gorącego kartofla ? Chyba nikt, już dzisiaj było widać że chętnych brak czas rozmienić 2 na 1 z przodu.
Dnia 2023-09-19 o godz. 21:39 ~Slawek napisał(a): > Czyli tak jak pisałem wargmanet i cała robota, targi itd poszło w pi...Kto teraz kupi gorącego kartofla ? Chyba nikt, już dzisiaj było widać że chętnych brak czas rozmienić 2 na 1 z przodu.
Ha ha . Warmagnet został dogadany w cenie zakupu...Więc daruj sobie.