• jakość utrzymania obiektów Autor: ~małż [89.64.56.*]
    Podobnie jak przy postulacie dotyczącym Zdrofit, polecam osobom zarządzającym spółką przejśćie się do nowo otwartego klubu w Krakowie (ten wielkopowierzchniowy na czerwonych makach). Brud, prysznice zachodzą już śluzem i pleśnią (obiekt ma 8,5 miesiąca), brak papieru w toalecie w godzinach peaku (godzina 18), notorycznie brak mydła do mycia rąk. Prawdopodobnie spowodowane jest to tym, że jest tylko jedna Pani sprzątająca na obiekt o powierzchni 1800m2. Wielki ukłon w jej stronę - widać ją zarówno o godzinie 6 rano jak i wieczorami (19-20), bardzo miła starsza pani. Może zamiast otwierać kolejnych 5, 10 klubów zatroszczcie się o to, żeby aktualne były na odpowiednim poziomie. Spółka wykręca niezłe wyniki z każdym kwartałem a szkoda pieniędzy na zatrudnienie po jednej/dwóch więcej sprzątaczek na każdy obiekt. Dramat
  • Zła jakość utrzymania obiektów Autor: ~Fazi [62.197.149.*]
    W klubie do którego przychodzę od trzech tygodni popsuty jest dozownik na mydło. Jest jeden dozownik na 5 kabin prysznicowych a kiedyś mydło było w każdej kabinie 

W długim terminie nie da sią  lać na klientówDnia 2023-09-14 o godz. 22:45 ~małż napisał(a):
    > Podobnie jak przy postulacie dotyczącym Zdrofit, polecam osobom zarządzającym spółką przejśćie się do nowo otwartego klubu w Krakowie (ten wielkopowierzchniowy na czerwonych makach). Brud, prysznice zachodzą już śluzem i pleśnią (obiekt ma 8,5 miesiąca), brak papieru w toalecie w godzinach peaku (godzina 18), notorycznie brak mydła do mycia rąk. Prawdopodobnie spowodowane jest to tym, że jest tylko jedna Pani sprzątająca na obiekt o powierzchni 1800m2. Wielki ukłon w jej stronę - widać ją zarówno o godzinie 6 rano jak i wieczorami (19-20), bardzo miła starsza pani. Może zamiast otwierać kolejnych 5, 10 klubów zatroszczcie się o to, żeby aktualne były na odpowiednim poziomie. Spółka wykręca niezłe wyniki z każdym kwartałem a szkoda pieniędzy na zatrudnienie po jednej/dwóch więcej sprzątaczek na każdy obiekt. Dramat

• Re: Zła jakość utrzymania obiektów Autor: ~Karol [5.173.216.*]
    Czy zarząd czyta te forum? Byłem wczoraj na siłowni w wawie i nie mam pozytywnego wrażenie.
  • Re: Zła jakość utrzymania obiektów Autor: ~jurij [5.173.208.*]
    już zauważyli już kurs spada
  • Re: Zła jakość utrzymania obiektów Autor: ~Lido [62.197.149.*]
    Gdzie jest mydło w pojemnikach ?
  • Mierna jakość utrzymania obiektów Autor: ~Tomasz [83.144.101.*]
    Pytam co zarząd zrobił w sprawie źle utrzymanego klubu w Krakowie i innych?
  • Re: Mierna jakość utrzymania obiektów Autor: ~Pytaj [45.128.38.*]
    kto pytał na forum czy benefit tam samo bedzie traktował mniejszosciowych akcjonariuszy jak traktuje klientów? nie moge uwierzyć, że służby spółki RI, PR lekceważą nasze posty i nawet się nie Chia do nich ustosunkować
  • Re: Mierna jakość utrzymania obiektów Autor: ~Ger [89.36.76.*]
    Czy ktoś z działu Relecji Inwestorsksich mógłby sie wypowiedzieć co zrobiliście z tymi uwagami?
  • Re: Mierna jakość utrzymania obiektów Autor: ~kars [94.254.132.*]
    Nie ma potrzeby do niczego się odnosić.
    Przestań swinic, to będziesz miał czysto.
    Niby proste, a dla wielu jednak skomplikowane.
  • Re: jakość utrzymania obiektów Autor: ~Nikoś [46.204.104.*]
    No cóż niewiele się zmienia w tym temacie. Np. na al. Pokoju mydło jest woda jest, krany, ubikacje i prysznice zazwyczaj czynne wszystkie, Panie sprzątające podłogi i poręcze myją niemal non stop aaale kurz i brud powyżej "wysokości głowy człowieka" jest non stop. Sugeruje raz na jakiś czas ściągnąć go z w wszystkich urządzeń wentylacyjnych i klimatyzacyjnych czasami też z nad drzwi i z sufitu w saunie (jest on tam sobie od zawsze, zresztą sama sauna to jeszcze inny temat) a na bieżąco można by też przecierać umywalki. Kurcze, żeby nie było mam Benefit i zależy mi żeby szło im dobrze.
  • Re: zła jakość utrzymania obiektów Autor: ~Kari [146.70.161.*]
    Czy ktoś ze spółki może sie ustosunkować do zarzutøw Nikosia. Poniżej
[x]
BENEFIT -1,25% 3 160,00 2025-10-03 17:03:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.