Podobnie jak przy postulacie dotyczącym Zdrofit, polecam osobom zarządzającym spółką przejśćie się do nowo otwartego klubu w Krakowie (ten wielkopowierzchniowy na czerwonych makach). Brud, prysznice zachodzą już śluzem i pleśnią (obiekt ma 8,5 miesiąca), brak papieru w toalecie w godzinach peaku (godzina 18), notorycznie brak mydła do mycia rąk. Prawdopodobnie spowodowane jest to tym, że jest tylko jedna Pani sprzątająca na obiekt o powierzchni 1800m2. Wielki ukłon w jej stronę - widać ją zarówno o godzinie 6 rano jak i wieczorami (19-20), bardzo miła starsza pani. Może zamiast otwierać kolejnych 5, 10 klubów zatroszczcie się o to, żeby aktualne były na odpowiednim poziomie. Spółka wykręca niezłe wyniki z każdym kwartałem a szkoda pieniędzy na zatrudnienie po jednej/dwóch więcej sprzątaczek na każdy obiekt. Dramat
W klubie do którego przychodzę od trzech tygodni popsuty jest dozownik na mydło. Jest jeden dozownik na 5 kabin prysznicowych a kiedyś mydło było w każdej kabinie
W długim terminie nie da sią lać na klientówDnia 2023-09-14 o godz. 22:45 ~małż napisał(a): > Podobnie jak przy postulacie dotyczącym Zdrofit, polecam osobom zarządzającym spółką przejśćie się do nowo otwartego klubu w Krakowie (ten wielkopowierzchniowy na czerwonych makach). Brud, prysznice zachodzą już śluzem i pleśnią (obiekt ma 8,5 miesiąca), brak papieru w toalecie w godzinach peaku (godzina 18), notorycznie brak mydła do mycia rąk. Prawdopodobnie spowodowane jest to tym, że jest tylko jedna Pani sprzątająca na obiekt o powierzchni 1800m2. Wielki ukłon w jej stronę - widać ją zarówno o godzinie 6 rano jak i wieczorami (19-20), bardzo miła starsza pani. Może zamiast otwierać kolejnych 5, 10 klubów zatroszczcie się o to, żeby aktualne były na odpowiednim poziomie. Spółka wykręca niezłe wyniki z każdym kwartałem a szkoda pieniędzy na zatrudnienie po jednej/dwóch więcej sprzątaczek na każdy obiekt. Dramat
kto pytał na forum czy benefit tam samo bedzie traktował mniejszosciowych akcjonariuszy jak traktuje klientów? nie moge uwierzyć, że służby spółki RI, PR lekceważą nasze posty i nawet się nie Chia do nich ustosunkować
No cóż niewiele się zmienia w tym temacie. Np. na al. Pokoju mydło jest woda jest, krany, ubikacje i prysznice zazwyczaj czynne wszystkie, Panie sprzątające podłogi i poręcze myją niemal non stop aaale kurz i brud powyżej "wysokości głowy człowieka" jest non stop. Sugeruje raz na jakiś czas ściągnąć go z w wszystkich urządzeń wentylacyjnych i klimatyzacyjnych czasami też z nad drzwi i z sufitu w saunie (jest on tam sobie od zawsze, zresztą sama sauna to jeszcze inny temat) a na bieżąco można by też przecierać umywalki. Kurcze, żeby nie było mam Benefit i zależy mi żeby szło im dobrze.