No co ja widzę? przecieram oczy ze zdumienia! Fanatycy wzrostów sbe już z miękką rurą? (nie mam na myśli Stewa,On zawsze patrzył trzeźwo). Otwarły wam się wasze oczy że to padlina? A mówiłem brać JSW... Teraz tam odebrali malkontentom po 42 i już pod 43. Z tym klerem i wiarą masz rację. Ks.Glas też jest bardzo krytyczny, wyjaśnia to w swoich najnowszych filmach. Wypowiedź jest w czterech częściach trzeba obejrzeć wszystkie.
I kto dał czerwoną? ja nie bo to prawda, wyję bo ileż można czekać na realną wycenę 10 gr? Emocje mną targają, chciałem kupić, zakopać i zapomnieć. Ale może lepiej was tu jednak kameralnie odwiedzić, bo na JSW nie wiem jakie nicki macie ani IP ale wiem że jesteście. Bo kogósz tam nie ma, chyba tylko tutejszych wisielców - tłok tam że głowa mała, jakby cała giełda się zleciała. Przesłanki spływają ze świata o deficycie koksowego dokładnie tak jak prognozowałem więc mam odrobinę satysfakcji, ale wydaje mi się że niewielu rozumie skąd ten deficyt.
P.s.Dosadność wyrażenia nieco za duża, ale dostałem odpowiedź i znowu jest chyba Ok. No i oczywiście dzięks, będziesz wiedział za co.Pozdrowionka.