To cud że się w ogóle pofatygowali z odpowiedzią (!?) Zawsze grają znaczonymi kartami. Ta sitwa działa nie tylko na szkodę akcjonariuszy ale też Polski!
pomyślcie czy odpowiedx cos zmieniła finansowo z spółce .wg mnie nie Tylko to dało paliwa by was wydoic z akcji przez spekułe a to jest dobry moment do kupowania i zarobku w przyszłości gdy znów dojdzie do 5 zł Ja skupuje na dolnych zobaczymy a może dzis górne widły zobaczymy jak na Vistalu wczoraj
dzisiejsze zachowanie kursu odzwierciedla jak rynek ocenia perspektywy "prowadzenia przez Spółkę statutowej działalności, stosownie do pojawiających się możliwości inwestycyjnych. Spółka będzie w szczególności rozważać możliwości rozwoju dotychczasowych aktywów inwestycyjnych Spółki, nie tylko przez rozwój organiczny, ale również ewentualne konsolidacje czy szersze wsparcie dla szybkiego rozwoju najnowszych technologii".
A wystarczyłoby dać 1/3 na dywidendę, za 1/3 kupić np. KGHM, a za pozostałe 1/3 kupić np. PKN
A co ze skupem własnych akcji....to też jakieś rozwiązanie, tylko czemu boją się tak przekroczyć te 5% tylko siedzą pod progowo,...a dzisiejszy zjazd celowy,...ani trochę mnie nie wzruszył , dokupiłem trochę ale zwiększyłem śr,z 4,37 na 4,39,:) mogłem sprzedać za 5zł, ale to jest giełda, nikt niema szklanej kuli,..także poczekamy zobaczymy, jak by zrobili skup i dali dywidendę też bym był zadowolony, z 23,7tys kilo to troche bym miał, zarząd też by cos z tego miał ,. oby tylko nie wymyślili sobie jakiejś premii po 1mln pzdr Bobi:)