• 5,5 miesiaca do premiery Autor: ~UcheJ [95.160.157.*]
    Miałem z powrotem wchodzić ale to jest za za daleko do premiery.
    Jutro na pewno będzie rosnąć, ale tutaj będzie za 7 dni z powrotem do bazy zawracać
  • Re: 5,5 miesiaca do premiery Autor: ~wielonikowiec [84.205.172.*]
    Glos rozsadku na pustyni, zaraz Cię zjadą równo, tu albo piszesz w superlatywach albo jesteś troll. Z tym ze nie jestem przekonany czy jutro będzie rosnąć, dzisiaj juz kolega króliczka podpompował.
  • Re: 5,5 miesiaca do premiery Autor: ~Halina [109.173.219.*]
    No chyba, że w międzyczasie przejście na główny parkiet. Wtedy może się zrobić ciekawiej
  • Re: 5,5 miesiaca do premiery Autor: ~mmmmmm [78.30.75.*]
    Whis lista bardzo stara ...jak w Ocuupy Mars ...czyli LIPA .... gierka ledwie średniawa ...ledwie ...potencjał tuz mniejszy od Food Trucka gdzie była klęska.....a termin premiery niepewny bo już kilkukrotnie wcześniej przesuwali .....
    trzeba raczej liczyć na weterana....GSS ....
  • Re: 5,5 miesiaca do premiery Autor: ~UcheJ [95.160.157.*]
    Zgadzam się z Haliną, że może pojawić się ruch na akcjach co za tym idzie do góry w momencie przejścia na główny parkiet.
    Obecnie ludzie kupili i ich rozumiem dla czego dają minusy bo chcą zarobić ja mowię przez pryzmat siebie bo akcji nie mam.
    ps.
    Jestem w szoku że nawet nie wybiło po informacji o premierze. Ja z gier obecnie czekam na premierę Alaskan Truck Simulator.
    Macie mnóstwo premier w rynku https://strefainwestorow.pl/artykuly/gaming/20230901/kalendarz-premier-polskie-gry-2023 
  • Re: 5,5 miesiaca do premiery Autor: ~Rozbawiony [37.47.190.*]
    Tak znany jesteś z Duality jak piałeś z zachwytu przed premierą hitu "Unholy". To tytułem Twojego profesjonalnego podejścia do gamingu i wyszukiwanie potencjalnych perełek.
  • Re: 5,5 miesiaca do premiery Autor: ~UcheJ [95.160.157.*]
    Debiut Unholy okazał się totalną porażką to prawda, po premierze ewakuowałem się, nie przed. Wiec wierzyłem w tamtą produkcję każdy ma wtopę jakąś na giełdzie. Powtarzam że nie naganiałem na żadną spółkę tylko pokazywałem wrażenia youtuberów nie jest to nic złego. Najlepsi byli Ci co naganiali na spadki, żeby kupić taniej tak naganiali że kupili taniej ale teraz oni wiszą za jaja tam bo spadło to dna. Gra okazała się totalną klapą, sam w nią grałem i rzeczywiście była słabo grywalna, wizualnie ładna ale słabo zoptymalizowana. Duality jeszcze urośnie jak masz tam akcje, na diskordzie ludzie żyją Airplane accidentem cały czas i czekają na tą grę przynajmniej tam mi się wydaję. Tak uważam że znam się a gamedevie na grach, napewno mniej na promocji ale każda porażka uczy, trzeba wyciągać lekcje z każdej porażki żeby było więcej zwycięstw niż porażek i do przodu z kapitałem.

Drago jest mi bliskie dla tego mam tą spółkę w obserwowanych, mocno liczę na Winter ale widać jak przestrzelili z pomysłem na grę i ją teraz przerabiają. Będzie walka ze zwierzętami wcześniej jak Cię zaatakował to od razu śmierć, wprowadzają budowanie budynków wcześniej miałeś "jeden budynek" wiec rozgrywka była by dla każdego taka sama a teraz będzie bardziej jak Rust czy son of the forest to dobrze dla tej produkcji. Początek prologu byl tak nudny że go porzuciłem i teraz to przerabiają żeby odrazu był full surviwal od początku. Co jest najlepsze wszystkie minusy które ja sam nie akceptowałem w Winterze oni dostrzegli i to właśnie zmienią wielki plus dla Drago!
[x]
DRAGOENT 2,61% 23,60 2025-10-03 15:55:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.