tzn - jak coś napisze ktoś jak oze, to trzeba sprawdzac czy kłamie czy nie..... zaraz napisze, że różnica między 0,9 a 0,9020 jest wielka - bo na 5000 akcjach będzie to całe 10 zł
Serio, to niemozliwe, ze ci ludzie odpowiadaja za budowanie jakiejs narracji i czerpią z tego benefity. Tak tępe, nie mające nic wspolnego z wyrafinowaniem naganianie to mozna u dzieci do 5 roku zycia spotkac. Prymitiwne bajkopisarstwo, w ktore nikt nie wierzy poza autorem. Smiech na sali, dojrzali niby ludzie. Wszyscy widza, ze stoja na srodku bez gaci, a tym sie wydaje, ze nikt nie zauwazyl. Błazenada.
Dnia 2023-09-13 o godz. 23:23 ~oze napisał(a): > 131k akcji na kupnie i raptem 1k z tego zasypali :) > > hahahahahahahahahaha > > prawnuki, jamnikiradomsie, dajjuzspokoj i inne klauny .... jesteście tak żałośni że to lepsze niż stand up :)))))))))) > > pozdro > > średnia 75 groszy :)
ze średnią 75 groszy to ty frajerze powieszony na 6 zł tutaj oddasz :)
bo reszta co do tego tematu została pięknie wyjaśniona:
i chyba sam zgłosił i mu wycięli, bo napisał tekst w stylu, że idą po mnie, i że są już na schodach
I już chciałem odpisać klasyką: mieszkam na parterze ;-)
Pytanie tylko po co tu są. Jwielokrotnie opisywałem moje perypetie. Nie wiem jak oni się legendują, ale gdyby im wierzyć to tu zarabiają ;-) . A przeciętnie inteligentny czlowiek jak czyta moje wpisy, sprawdzi to i owo, po wyjściu tu raczej nie wróci. Są idealnymi psychologami do klasyki giełdy, a właściwie hazardu czyli filmu dom gry. Film ma dokładnie 40 i pokazuje fantastyczny trick oszustów. Tak pod tezę Marca Twaina z The Big Shot - To nie niewiedza pakuje nas w kłopoty, tylko to co błędnie uznajemy za pewne" Choć twain miał fajne też o tym kiedy nie należy grać na giełdzie: gdy się nie ma pieniędzy, i gdy sie je ma
Dnia 2023-09-13 o godz. 23:27 prawnuk napisał(a): > i chyba sam zgłosił i mu wycięli, > bo napisał tekst w stylu, że idą po mnie, > i że są już na schodach > > I już chciałem odpisać klasyką: mieszkam na parterze ;-) > > Pytanie tylko po co tu są. > Jwielokrotnie opisywałem moje perypetie. Nie wiem jak oni się legendują, ale gdyby im wierzyć to tu zarabiają ;-) . A przeciętnie inteligentny czlowiek jak czyta moje wpisy, sprawdzi to i owo, po wyjściu tu raczej nie wróci. > Są idealnymi psychologami do klasyki giełdy, a właściwie hazardu czyli filmu dom gry. > Film ma dokładnie 40 i pokazuje fantastyczny trick oszustów. > Tak pod tezę Marca Twaina z The Big Shot - To nie niewiedza pakuje nas w kłopoty, tylko to co błędnie uznajemy za pewne" > Choć twain miał fajne też o tym kiedy nie należy grać na giełdzie: gdy się nie ma pieniędzy, i gdy sie je ma
no dokładnie - dodajmy tutaj inwestycja 100 zł podbija kurs...... to jak przy pisowskich ładzie mieliśmy OBWYŻKĘ podatku z 18,25% na 21%, czy dramatycznie do 41%