• Nie scom sprzedawać! Autor: ~nahaku [103.62.50.*]
     2023-09-13 15:22:02.

Arkusz zleceń sprzedaży spółki - OZE

0,9020 38.108
  • smutne jest to, że kazdy fakt musisz sprawdzać Autor: prawnuk [89.64.63.*]
    tzn - jak coś napisze ktoś jak oze, to trzeba sprawdzac czy kłamie czy nie.....
    zaraz napisze, że różnica między 0,9 a 0,9020 jest wielka - bo na 5000 akcjach będzie to całe 10 zł
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.248.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • dziecko nie kompromituj się znowu Autor: prawnuk [89.64.63.*]
    masz wystawione/ miałeś ja tu na tabelę nie patrzę/ 75000 akcji po 90,20 groszy.
    A ty kłamiesz, że nikt nie sprzedaje, a tylu chce kupić......

Jesteś z rodziny Mateusza co prawdę mówi jak zegar zepsuty - 2 razy na dobę?

tylko pytanie wypisujesz te bzdury z głupoty? czy próbujesz ludzi nadziać na akcje dziwnej spółki?

Bo to, ze ci ktoś za to płaci - nie uwierzę - nie spełniasz warunków
  • Re: dziecko nie kompromituj się znowu Autor: ~Serio [62.87.242.*]
    Serio, to niemozliwe, ze ci ludzie odpowiadaja za budowanie jakiejs narracji i czerpią z tego benefity. Tak tępe, nie mające nic wspolnego z wyrafinowaniem naganianie to mozna u dzieci do 5 roku zycia spotkac. Prymitiwne bajkopisarstwo, w ktore nikt nie wierzy poza autorem. Smiech na sali, dojrzali niby ludzie. Wszyscy widza, ze stoja na srodku bez gaci, a tym sie wydaje, ze nikt nie zauwazyl. Błazenada.

• Re: dziecko nie kompromituj się znowu Autor: ~oze [31.61.248.*]
    131k akcji na kupnie i raptem 1k z tego zasypali :)

hahahahahahahahahaha

prawnuki, jamnikiradomsie, dajjuzspokoj i inne klauny .... jesteście tak żałośni że to lepsze niż stand up :))))))))))

pozdro

średnia 75 groszy :)
  • Re: dziecko nie kompromituj się znowu Autor: ~Pablo [46.134.66.*]
    Dnia 2023-09-13 o godz. 23:23 ~oze napisał(a):
    > 131k akcji na kupnie i raptem 1k z tego zasypali :)
    >
    > hahahahahahahahahaha
    >
    > prawnuki, jamnikiradomsie, dajjuzspokoj i inne klauny .... jesteście tak żałośni że to lepsze niż stand up :))))))))))
    >
    > pozdro
    >
    > średnia 75 groszy :)

ze średnią 75 groszy to ty frajerze powieszony na 6 zł tutaj oddasz :)

bo reszta co do tego tematu została pięknie wyjaśniona:

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-gotowki-mam-420-zl-bo-nie-uzywam,62432751.html
  • no dziś mnie wystraszył Autor: prawnuk [89.64.63.*]
    i chyba sam zgłosił i mu wycięli,
    bo napisał tekst w stylu, że idą po mnie,
    i że są już na schodach

I już chciałem odpisać klasyką: mieszkam na parterze ;-)

Pytanie tylko po co tu są.
    Jwielokrotnie opisywałem moje perypetie. Nie wiem jak oni się legendują, ale gdyby im wierzyć to tu zarabiają ;-) . A przeciętnie inteligentny czlowiek jak czyta moje wpisy, sprawdzi to i owo, po wyjściu tu raczej nie wróci.
    Są idealnymi psychologami do klasyki giełdy, a właściwie hazardu czyli filmu dom gry.
    Film ma dokładnie 40 i pokazuje fantastyczny trick oszustów.
    Tak pod tezę Marca Twaina z The Big Shot - To nie niewiedza pakuje nas w kłopoty, tylko to co błędnie uznajemy za pewne"
    Choć twain miał fajne też o tym kiedy nie należy grać na giełdzie: gdy się nie ma pieniędzy, i gdy sie je ma
  • Re: no dziś mnie wystraszył Autor: ~Pablo [46.134.66.*]
    Dnia 2023-09-13 o godz. 23:27 prawnuk napisał(a):
    > i chyba sam zgłosił i mu wycięli,
    > bo napisał tekst w stylu, że idą po mnie,
    > i że są już na schodach
    >
    > I już chciałem odpisać klasyką: mieszkam na parterze ;-)
    >
    > Pytanie tylko po co tu są.
    > Jwielokrotnie opisywałem moje perypetie. Nie wiem jak oni się legendują, ale gdyby im wierzyć to tu zarabiają ;-) . A przeciętnie inteligentny czlowiek jak czyta moje wpisy, sprawdzi to i owo, po wyjściu tu raczej nie wróci.
    > Są idealnymi psychologami do klasyki giełdy, a właściwie hazardu czyli filmu dom gry.
    > Film ma dokładnie 40 i pokazuje fantastyczny trick oszustów.
    > Tak pod tezę Marca Twaina z The Big Shot - To nie niewiedza pakuje nas w kłopoty, tylko to co błędnie uznajemy za pewne"
    > Choć twain miał fajne też o tym kiedy nie należy grać na giełdzie: gdy się nie ma pieniędzy, i gdy sie je ma

tak zarabia

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-gotowki-mam-420-zl-bo-nie-uzywam,62432751.html

kwiczy tutaj prosiak już od wielu miesięcy
  • Re: no dziś mnie wystraszył Autor: prawnuk [89.64.63.*]
    no dokładnie - dodajmy tutaj inwestycja 100 zł podbija kurs......
    to jak przy pisowskich ładzie mieliśmy OBWYŻKĘ podatku z 18,25% na 21%, czy dramatycznie do 41%
[x]
OZECAPITAL -1,85% 0,53 2025-09-25 14:47:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.