Bardzo dziekuje za taka promke:) Wczoraj 6k dzis 5k wiecej:) Ale podejrzewam ze to nie Twoje bylo bo ty nie masz akcji. Przynajmniej tak pisales ostatnio:)
Moim zdaniem to ty nie masz ciagle dziwne poczucia...
A może to nie przeczucia tylko premedytacja...niedlugo sie przekonamy:) a tak na marginesie to.dokupiłeś po 6zl?
:):):)
Sam dokupuje i nie sprzedaje. Niema sensu bawic sie w sprzedaz i odkupywanie przy takich malych zmianach. Jak by to spadalo po 7% to mozna by myslec ale zaraz znowu do 8 podbije i tak w kolko.
....czy ty masz dwubiegunówke czy cos z głową? Nie kumam tego serio. Piszesz ze siedzisz tyle na spółce, wiedze masz duza a zachowujesz sie tymi wpiszami jak ...:):)
Nawiazujac do twojego wczorajszego posta ile kupies za 6zl naginie bez wstydu?
Ja mam akcje ale lubię sobie robić tutaj żarty, ironia, sarkazm i srakazm, ale to dla inteligentnych, więc może dlatego niektórzy nie rozumieją. Moimzdaniem są tutaj dziecinne, bardzo czytelne zagrywki spółdzielni i gdy inni płaczą jak spada z 8.7 na 6.7 a potem triumfują jak rośnie z 6.7 na 8.7 to ja się zżynam (trudne slowo) na te ruchy i spokojnie robię swoje. A dwubiegunowka jest charakterystyczna i typowa dla giełdy, podkręcając wychylenie w obie strony można coś ugrać. Robimy bazę pod potężne wybicie ale to nie może rosnąć w prostej linii z 3 na 30. Liczą się średnie długoterminowe i takie rzeczy... aha Althor miał fajny zakład z xxx, ja przyjmę zakład że nie spadnie poniżej 6.08 w cenach zamknięcia.
A mi sie wydaje ze robisz to z pelna premedytacją w celu odkupienia akcji a teraz sie wybielasz jak zawsze zreszta::)
Nie mozna zjeść ciastka i miec ciastka...jak cie widza tak cie pisza wiec robienie sobie tzw żartów swiadczy tylko o twojej.....milego dnia:)
Mnie kompletnie nie interesuje czy to co pisze podoba sie nickom na bankierze. Inwestuje dla wyniku a nie by byc lubianym :) Wiekszosc nickow pojawila sie tutaj 2 lata później niz ja i rownie szybko znikną, wiec to tzw szum. Produkuja sie tutaj rowniez czlonkowie spoldzielni i insajderzy i po to siedze na forum by zobaczyc co chlopaki kombinuja. Również miłego dnia.
Na Ten już mam dobrą średnią. Mogę teraz poczekać. Mdg kurde skacze góra i dół jak szalone dla mnie. Ale obserwuję, może na którymś dołku wejdę. Ale ja raczej długoterminowo siedzę:) A Piracik33 jesteś na forum szefa Adama na TG?