Przepraszam a co to za firma? Spółka gdzie sam prezes kupuje za grosze potem sprzedaje parę groszy wyżej hehe nie miał dla dzieci na kolonie? hehehe o czym ty tu piszesz? Szkoda czasu na coś takiego do piachu to hehe ludzie tyle spółek tanich z wig a wy na czymś takim? Jajc a normalnie jajca :))
Widzę że nic nie rozumiesz :)) pozwól że ci wyjaśnię nikt. Poważny tu nie zagląda bo ci paniczyki uprawiają swoje prywatne poledko od czasu jak zrobili nas w jajco że sprzedażą akcyjek teraz weź i poczytaj raporty o zyskach firmy i ich uposażeniach oni niczym nie chcą się dzielić z akcjonariuszami stoją do akcjonariuszami tyłem i to w głębokim skłonie wy czytajcie między wierszami i myślcie dzieci więcej
ichnich
Nadal im nie wierzę dotarłem do tabeli transakcyjnej insiderów nie ma to sensu pomijam słaby rozwój porównałem ich z krynicą vitamin ich asortyment tu brną dalej w te swoje soki ze skondensowanych soków, zmniejszyli opakowania cenę zwiększyli i te ich opakowania i ten asortyment żenada i smutek ogarnia jak można być tak nieudolnym w biznesie pomału zaczynam sprzedawać akcje strata 60%