• Panie i Panowie Autor: ~TP [37.3.144.*]
    Zróbcie ruch w górę lub w dół nie lubię stagnacji bo jak spadnie do dokupię a jak urośnie to sprzedam +/-20%
  • Re: Panie i Panowie Autor: ~Sasza [46.134.95.*]
    Do walnego trudno spodziewać się jakiegoś kieunku
  • Re: Panie i Panowie Autor: ~Klaus [37.30.120.*]
    Cierpliwość kupić zapomnieć .
  • Re: Panie i Panowie Autor: ~Tomek [83.100.227.*]
    Przepraszam a co to za firma? Spółka gdzie sam prezes kupuje za grosze potem sprzedaje parę groszy wyżej hehe nie miał dla dzieci na kolonie? hehehe o czym ty tu piszesz? Szkoda czasu na coś takiego do piachu to hehe ludzie tyle spółek tanich z wig a wy na czymś takim? Jajc a normalnie jajca :))
  • Re: Panie i Panowie Autor: ~Klaus [37.30.120.*]
    Klikło mu się zapewne bo inaczej ciężko to zrozumiec !!!!!
  • Re: Panie i Panowie Autor: ~Tomek [83.100.227.*]
    Widzę że nic nie rozumiesz :)) pozwól że ci wyjaśnię nikt. Poważny tu nie zagląda bo ci paniczyki uprawiają swoje prywatne poledko od czasu jak zrobili nas w jajco że sprzedażą akcyjek teraz weź i poczytaj raporty o zyskach firmy i ich uposażeniach oni niczym nie chcą się dzielić z akcjonariuszami stoją do akcjonariuszami tyłem i to w głębokim skłonie wy czytajcie między wierszami i myślcie dzieci więcej
    ichnich
  • Re: Panie i Panowie Autor: ~rg [5.173.18.*]
    Cenna uwaga, od dawna tak myślę.
  • Panie i Panowie Autor: ~rg [78.30.74.*]
    Koleszko nie podszywaj się i nie pisz pod moim nickiem bo to nie ładnie. Nie są to .oje słowa i się pod nimi nie podpisuję.
  • Re: Panie i Panowie Autor: ~Michał [91.123.188.*]
    Wiedziałem że to nie Ty! Popatrz jak są zdesperowani aby odzyskać papier który pogonili tak nisko. Normalnie masakra
  • Re: Panie i Panowie Autor: ~rg [83.100.227.*]
    Nadal im nie wierzę dotarłem do tabeli transakcyjnej insiderów nie ma to sensu pomijam słaby rozwój porównałem ich z krynicą vitamin ich asortyment tu brną dalej w te swoje soki ze skondensowanych soków, zmniejszyli opakowania cenę zwiększyli i te ich opakowania i ten asortyment żenada i smutek ogarnia jak można być tak nieudolnym w biznesie pomału zaczynam sprzedawać akcje strata 60%
  • Re: Panie i Panowie Autor: ~Sok [79.191.74.*]
    To z ciebie dobry ynwestor. Najpier kupiłeś a potem sprawdzasz asortyment i porownujesz z innymi firmami.
  • Re: Panie i Panowie Autor: ~malcolm [91.221.114.*]
    skoro masz taką opinie to po co tracisz czas tutaj pisząc ?
    zamiast skupywać te lepsze spółki z wig?

• Re: Panie i Panowie Autor: ~Michal [5.173.145.*]
    mydlą oczy by taniej odkupić to pewnie ci co już sprzedali swoje batony po 100k!
[x]
EXCELLENC 0,58% 0,26 2025-10-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.