• CHCECIE WZROSTÓW !!!!??? Autor: ~Wizjoner [89.79.222.*]
    Bo widzę, że tu straszny marazm beze mnie :-)
    A dziwię się bo są podstawy do wzrostów :-)
    I już niebawem się o nich dowiecie :- )
  • Re: CHCECIE WZROSTÓW !!!!??? Autor: ~szok [79.186.156.*]
    nie wiem jakie mogą być podstawy

spółka warta 0zł!!!!!!!
    a wy kupujecie akcje po 1,6zł czyli wyceniacie firme na 20mln zł!!!! czy to jest normalne!!!!

atlantis nawet nie ma co zastawić by wziasc kredyt

patrowicz na mowi was na emisje wezmie od was kase i zorbi tak jak na fonie bedzie stało na kupno po 1 gr i nie bedzie mozna tego śmiecia sprzedac

• Re: CHCECIE WZROSTÓW !!!!??? Autor: ~ajajajajajaja [192.168.2.*]
    będą ale spadki ..............osiołku
  • Re: CHCECIE WZROSTÓW !!!!??? Autor: ~do Wizjonera [80.54.171.*]
    Wizjoner, kolejna pomyłka? i Atlantis, i Centrozap - to dowody twojej porażki... zastanawiam się, która z tych spółek jest większą kompromitacją.... chyba jednak Centek.....

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Re: CHCECIE WZROSTÓW !!!!??? Autor: ~Wizjoner [89.79.222.*]
    Jakie podstawy ??? o jakim ty kredycie piszesz, ta spółka notowana jest na giełdzie... o żaden kredyt się starać nie musi wystarczy jej tylko jedno wiesz co ??? Pewien komunikat z
    pewnej firmy już wyszedł...masz zdolność logicznego myślenia ??? To może teraz się zastanowisz ???
    A co do Ciebie człowieku o nicku " Do wizjoner"
    to powiem krótko: sprzedam po tyle ile sobie założyłem i nie bedziesz w stanie nic z tym faktem zrobić. A poza tym czego się spodziewasz ???
    CO do ATS nie sprzedam poniżej 3 zł, mało tego wszystko idzie w dobrym kierunku i już niebawem z językiem na brodzie będziesz ustawiał się w kolejce po ATS i wówczas będzie CI głupio.
    Ja się patrze i śmieje, a jaki był grymas twojej twarzy w poprzednim roku ???
    Właśnie i tu masz odpowiedź :-)
    Dalej mów do mnie jeszcze.
    Gdy ty mi próbujesz udowodnić moją...śmiesznie to nazwałeś " porażkę" to ja Ci powiem jedno ja w tym czasie zarabiam, a z ATS wyciągnę ładną sumkę kiedy przyjdzie czas :)
    Pozdrawiam cię :-)
  • Re: CHCECIE WZROSTÓW !!!!??? Autor: ~waldi [89.78.248.*]
    nie ma sie czym podniecac, Patrowicz i ekipa zrobili podbitke w aktualne okolice i ubieraja drobnych wymyslajac przy okazji jakies niesamowite infa. Paru wiernych pieskow plus profesjonalni naganiacze piszacy na roznych forach i biznes sie kreci (oczywiscie po mysli don mokasyna). Na koniec i tak zostaniecie na gorce z nic nie wartymi kwitami.
  • Re: CHCECIE WZROSTÓW !!!!??? Autor: ~ehhh [79.186.156.*]
    zgadza sie kapitąły własne Atlantisa to -123tys zł !!!!!

wartośc ksiegowa na minusie a ty piszes ze zaraz bedzie kosztował 3 zł czyli firma bedzie warta 40mln zł masz jednak mały mózg to juz nie te czasy gdzie wszystko sie wkrecało

pamietaj ze cana akcji * ilość akcji to to wartość firmy sprawdz sobie wyniki finansowe

atlantisa nie stać nawet na zakup telefonu !!!!!!!
  • Re: CHCECIE WZROSTÓW !!!!??? Autor: ~Wizjoner [89.79.222.*]
    Jest jeszcze jeden czynnik, który zmieni wartość spółki.
    Myslisz, że tak jak ty inwestuje w spółkę kwotą 10 tyś. akcji i nic o niej nie wiem ???
    Wiem o niej więcej niż sobie wyobrażasz, a mej wiedzy nie będę wypluwał na forum, bo nie mogę...czy ty to rozumiesz ???
    Z resztą widzę, że tanio sprzedałeś i żal d... ściska.
    Nie wiesz co się robi w takich sytuacjach ??? zapomnij o tej spółce skoro w nią nie wierzysz, a pewnego dnia przekonasz się ale z pozycji obserwator, że byłeś w błędzie.
    PS. nie zamierzam odpowiadać na takie posty już więcej, szkoda mojego czasu.
  • Re: CHCECIE WZROSTÓW !!!!??? Autor: ~do Wizjonera [80.54.171.*]
    z toba czy bez ciebie jednakowy marazm..... i na ATS i CENTROZAPIE..... a tobie to żal bedzie .... jak inni będą kupować dużo dużo taniej od ciebie..... patrz lepiej w swoją szklaną kulę.... może jako wrożka zarobisz więcej niż na GPW.....
  • Re: CHCECIE WZROSTÓW !!!!??? Autor: ~tylko wzrosty [213.158.196.*]
    lecimy
[x]
ATLANTIS 6,21% 1,54 2026-05-05 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.