...kolejne 4-5% w górę? Mi się to bardziej podoba niż raptowne skoki, niech sobie powoli rośnie. Wydajcie się że zainteresowanie wzrasta bo i w końcu kiedyś musi się pojawić info co z tą kasą :D
Dnia 2023-09-13 o godz. 09:47 ~Przechodzień napisał(a): > Widzisz Stanley, obawiam się, że kolega ~dla cię słusznie podsumował. Weź na klatę jak ~Ppp. On sobie w spokoju czeka na 2,90 ale nie informuje wszystkich co 15 minut o tym fakcie - i to szanuję. Pisanie głupot kilka razy dziennie nie ma kompletnie sensu.
Chyba zyjesz w jakiejś alternatywnej rzeczywistości albo patrzymy na różne wykresy. Lepiej wsiadaj zanim odjedziemy. Duże obroty na wzrostach, niskie na spadkach - co najmniej 6zł jest do zaliczenia po spadku z 8 na 4zł
cyt .po fazie bycia upierdliwy, nudnym i śmiesznym, teraz stajesz się już jak grzyb, który pojawił się z tyłu starego domu - nawet jak znikniesz to będzie po Tobie sentyment przez to jak długo piszesz to samo. czeka na 2,4 zł wolno Ci
Zostaw staneya on czeka na 2,4 , już dawno został na peronie, nie podpowiadaj mu , chyba ma mozg??mały ale ma,... A tak do kursu ,. pewnie pod koniec, koło 16nastej zaczną znowu kupować ,jak by niebyło korekta jest:)...pzdr Bobi:)
A mi się wydaje, że on sobie jaja robi. Zobaczył, że cześć podłapała jego pesymistyczne wpisy i specjalnie drażni wszystkich. A w sumie to może być nawet tak, że posiada jakiś pakiet akcji.
Swoją drogą to od ugody mamy tą dziwną aktywność po 15:00. Jakby za oceanem się ktoś już obudził. Wiele bym dał, żeby być przy negocjacjach ugodowych (najlepiej w czapce niewitce ;)
No i dzięki, no serdecznie Ci bardzo dziękuje (tu się pojawiają przekleństwa, ale nie pisze ich bo moderator usunie). Teraz będę się zastanawiał czy ta hipoteza się klei (bo oczywiście znowu ruszyło po południu) i będę jak głupi szukał poszlak w internecie. Kobita będzie krzyczeć ze laptop w łóżku trzymam zamiast spać. A miało to tylko leżeć i czekać na strzałem na 9zł a tak będę teraz myślał czemu odpala po południu. No naprawdę dziękuję - człowiek by sobie książkę poczytał żeby statystyki czytelnictwa w Polsce oprawić, ale nie po zachciało się komuś o amerykańcach coś pisać... eh...
Podam trop. Poprzedni właściciel Emitela ;) Tak naprawdę to on płacił za ugodę i on pokrywałby koszty procesu i ewentualnie kolejnego procesu. Wydaje mi się, że to jego słupy "przekonały" magnę do ugody. Teraz gdy akcji już nie potrzebują to myślę, że w ramach nieformalnej ugody zgodzili się je komuś przekazać w okazyjnej (patrząc na sytuację obecną) cenie.
Dnia 2023-09-13 o godz. 14:15 ~Staney napisał(a): > No. Wzrosty po byku. Ładny zjazd na sporym obrocie się szykuje. Leszcze kupowały w amoku i wypstrykały się z kasy. Teraz ręka w nocniku im została.