Obsuwa z terminem wprowadzenia CS2 przelała czarę goryczy. Prezes nie dowiózł obietnicy. W zdrowej spółce za taki gruby temat poniósł by konsekwencje. Dlatego jego odejście lub porozumienie stron (bo jak było to nie wiemy), jest dobrą wiadomością. PLW oczekuje rezultatów i zaczyna sprzątanie od głowy.
Ta przeciągająca się niepewność co do wyników nie robiła dobrze spółce. Dlatego na prezesa biorą technokratę, który ma dowieźć wskaźniki. A to jest dla akcjonariuszy najważniejsze.
Zapiszcie dzisiejszą cenę i do zobaczenia w grudniu ;) Ja dziś potroiłem wartość portfela.
Dokładnie tak tez zrobiłem, myślałem, że wcześniejszy spadek to okazja ale ten mnie już totalnie zaskoczył. Widać że dużo ulicy tu było. Dobrze będzie kurs bardziej przewidywalny teraz.
Ale jaja !! Jeden drugiego tu klepie na forum bo ma obstrukcję bo już tyle kasy utopili. Chwalili Prezesa że super wyniki spółka ma, że się rozwija itp. To teraz go nie ma przyszedł nowy nie powiem kto... I zrobi on wam Big Cheesa dopiero ! Hahahaha