Dnia 2023-09-11 o godz. 19:30 ~coza2man napisał(a): > Ale ty maliniak jesteś fałszywy, ręce opadają. Ale to się zemści na tobie, wspomnisz tego posta. > > To już druga rekomendacja powyżej 200 zł ignorancie, od kilku miesięcy kurs się skorekcił, tak więc zamiast robić z siebie sz tę kup akcje i tyle.
Druga rekomendacja powyżej 200 zł... Słabiutko. Nic zaskakującego, w sumie antyrekomendacja. Gdyby to było minimum 300 zł, to ja rozumiem. W ciągu jakiego czasu data zapadalności tej rekomendacji? Bo jak te 235 zł ma być za 4 lata, to ja dziękuję. No ale wiadomo, że sama rekomendacja też pozostawia wiele do życzenia. Jedno jest pewne: pod taką/tą rekomendację nie urośnie, może nawet spaść.
To jest brutalna prawda, pseudo pogromco trolli, a przy zbliżającej się szerokiej korekcie nikt tu kursu nie będzie pompował, jak do rozwiązania jeszcze szmat czasu.
Przypomnę tylko ze kurs na MGD przed pierwszym recona 32 byl na 28zl....dziwne ze to zapomniałeś jak bardzo to podnosiles na forum MDG. Teraz reko na MDG jest 45 i bedzie duzo wyzej w pazdzierniku wiec nie wprowadzaj zamentu na tym forum barszo cie prosze:)
Odnośnie rekomendacji to jest piękna analiza obrazujący wszystkie historyczne rekomendacje w Polsce i jak się zachowywal kurs po 6 i 12 miesiacach od jej wydania:
Dostępna w formie interaktywnego dashboardu na tym blogu:
https://bigglo.pl/blog/podsumowanie-rekomendacji-biur-maklerskich/
Mi osobiscie dalo wiele do myslenia i z przymruzeniem oka zaczalem patzrec na rekomendacje maklerskie jak sa takie rozjazdy...
Poza wyceną c/z na poziomie 1 najśmieszniejsze w tej rekomendacji jest wyliczenie 235 złotych 80 groszy!!! Może mógł wyliczyć 235 złotych 75 groszy haka. Rozumiem podawanie co do grosza w spółce która kosztuje 1 zł ale w tym przypadku anal przyszedł sam siebie...
Rekomendacja kupuj i brak reakcji rynku potwierdza nieufność inwestorów do tzw.analityków.Tylko dobre informacje z firmy mogą ruszyć kurs ale na razie jest ich brak.
Dnia 2023-10-17 o godz. 11:20 ~ale_AT napisał(a): > ale AT głosi SPRZEDAWAĆ ,a krwisty klocek mówi ,rozchylić poślady i ostro walić na mietko ,na czczo i beZ znieczulenia.