Do bagiety. Odpowiem tak. Jesteśmy po pierwszej fali wzrostowej, pozostały jeszcze cztery, w tym najbardziej zyskowna trzecia fala. Trudno więc wskazać w jakim terminie się to dokona. Przed Patentusem kolejne kontrakty i perspektywy. Na Walnym oczywiście będziemy. Pieniędzy na już, nie potrzebujemy. Trochę dokupiliśmy ostatnio akcji w przedziale 4,11 zł. - 4,35 zł. Akcji w obrocie jest bardzo mało i widać to w arkuszu zleceń. Ktoś inny cały czas skupuje akcje strasząc i wystawiając ciągle większe zlecenia sprzedaży. Tak więc jest oprócz Nas ktoś zainteresowany kupnem akcji. Pozdrawiam.
Qwe, wiesz, że jestem tutaj długo. Nie do końca rozumiem co wy robicie. Niby byliście na walnym, ale na walnym zarejestrowano tylko dodatkowe 126k akcji poza wielką piątką (państwo Duda i Gotz) a piszecie o większych ilościach.
Ja trzymam do walnego. Marzy mi się regularna dywidenda z tego.......
Do zobaczenia na najbliższym WZA.
"Qwe, wiesz, że jestem tutaj długo. Nie do końca rozumiem co wy robicie. Niby byliście na walnym, ale na walnym zarejestrowano tylko dodatkowe 126k akcji poza wielką piątką (państwo Duda i Gotz) a piszecie o większych ilościach.
Ja trzymam do walnego. Marzy mi się regularna dywidenda z tego....... Do zobaczenia na najbliższym WZA."
Sprawa jest prosta. Ja zarejestrowałem na ostatnim WZA część akcji, 2 x po 200.000 akcji. A pozostali symboliczne ilości.